Mehmet Ali Erbil yaşadığı zor günleri anlattı: "Böyle bir durum olursa fişimi çekin"

Mehmet Ali Erbil yaşadığı zor günleri anlattı: "Böyle bir durum olursa fişimi çekin"

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, 16 yıldır mücadele ettiği kaçış sendromunun da nüksetmesiyle 235 gün yoğun bakımda kalmıştı. Ünlü komedyen katıldığı bir programda yaşadığı zor günleri gözyaşları ile anlattı.

235 gün hastanede yaşam mücadelesi veren Mehmet Ali Erbil, 2. Sayfa programında yaşadığı zor günleri gözyaşlarını tutamayarak anlattı. Yoğun bakımdaki günlerini hatırlamadığını dile getiren komedyen, "Yoğun bakımda neler yaşamışım, bilmiyorum. Türk filmi gibiydi. Yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya geçtiğimde hiçbir yerim oynamıyordu, sadece dilim oynuyordu, onunla da hemşire ile iletişim kurmaya çalışıyordum. Parmağım oynadığı ilk zaman dua ettim, 'Allahım ne olur bari elimi bağışla' dedim. Zamanla iyi oldum. Sol ayağımda kopukluk var ama hislerde bir şey yok. Doktorlar eninde sonunda yürüyeceksin dediler, bekliyoruz" dedi. 

BAŞIMA NE GELDİYSE KIZLAR YÜZÜNDEN GELDİ

Başıma ne geldiyse kızlar yüzünden geldi diyen Erbil, kızlarla buluşmak için hazırlık yaptığı sırada kazayı geçirdiğini dile getirdi. Erbil, "Duş yaptım. Küvetten çıkarken bir yükselti var. Bir ayağımı attım, diğer ayağımı atarken düştüm" diyerek kaza anını anlattı. 

Bir gecede iki kez ameliyat olduğunu söyleyen komedyen, ayağa kalkacağına inanmadığını, böyle bir durumda kardeşine ve eşine "böyle bir durum olursa fişimi çekin" dediğini belirtti.

Doktorunun, kurtulma ihtimalini yüzde 5 olarak gördüğünü açıklayan Erbil, "Arkadaşlarımızın dualarıyla, kız kardeşim, ilk eşim, ikinci eşim, dördüncü eşim bir gün başımdan ayrılmadılar. Sevenlerime çok şey borçluyum. Çok önemli bir şey" dedi.

Mehmet Ali Erbil kaçış sendromu