Mehmet Ali Erbil ilk kez açıkladı: 'Emel Sayın'la üç ay aşk yaşadık!'

Magazin Haberleri
Mehmet Ali Erbil ilk kez açıkladı: 'Emel Sayın'la üç ay aşk yaşadık!'

Uzun zamandır sağlık problemleri ile mücadele eden ve tedavi süreci tamamlandıktan sonra eski sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil, çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Erbil, şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın ile aşk yaşadığını açıkladı.

Mehmet Ali Erbil, Beyaz TV' de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Aşk hayatından bahseden Erbil, usta sanatçı Emel Sayın ile birliktelik yaşadığını ilk kez açıkladı.

Mehmet Ali Erbil ilk kez açıkladı: 'Emel Sayın'la üç ay aşk yaşadık!' - Resim : 1

SERENAY YANITI

"Genç kuşaktan Serenay Sarıkaya'yı beğeniyorum" sözleriyle gündeme gelen şovmen, "Serenay sana mesaj atsa onunla konuşur musun?" sorusuna, "Piyasada benden önce adı çok geçmiş kişilerle birlikte olmadım, onları kınadığım anlamına gelmesin" cevabını verdi.

Bugüne kadar beş kez nikah masasına oturan Mehmet Ali Erbil, daha önce hiç magazin gündemine gelmeyen bir aşkını da itiraf etti.

Mehmet Ali Erbil ilk kez açıkladı: 'Emel Sayın'la üç ay aşk yaşadık!' - Resim : 2

"EMEL SAYIN'LA 3 AY İLİŞKİ YAŞADIM"

"Çok sevdiğim hala görüştüğüm, her zaman benim yanımda olan iyiliğimde kötülüğümde çok önemli bir dostum. Emel Sayın'la üç ay kadar beraberdim. Emel Sayın hastane sürecinde beni hiç yalnız bırakmadı..."

"Hiç kaybetmediğim, birlikte yaşadığım dostum ama neden ayrıldığımızı açıklayamam. 'Aşkım Aşkım' dizisinden çok önce olan bir ilişkiydi."

Mehmet Ali Erbil ilk kez açıkladı: 'Emel Sayın'la üç ay aşk yaşadık!' - Resim : 3

AŞKIM AŞKIM'DA BİRLİKTE ROL ALMIŞLARDI...

Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın, 2001-2002 yıllarında 'Aşkım Aşkım' dizisinde başrolü paylaşmıştı. Komedi türündeki dizi, dönemin sevilen yapımları arasında yerini almıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Ali Erbil magazin magazin haberleri Söylemezsem Olmaz Emel Sayın