Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük aşkı evleniyor! İşte nikah tarihi...

Magazin Haberleri
Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük aşkı evleniyor! İşte nikah tarihi...

6 aydır kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil, evlilik kararı aldı. Çift, kasım ayında Amerika'da sade bir törenle nikah masasına oturacak.

66 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil 6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Tam 5 aydır, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile birlikte olan Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifi etti. 

Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük aşkı evleniyor! İşte nikah tarihi... - Resim : 1

KASIM AYINDA EVLENECEKLER

2. Sayfa'nın haberine göre, Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle Kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planlıyor. Çiftin nikah törenine kimleri çağıracağı ve Gülseren Ceylan'ın nasıl bir gelinlik tercih edeceği merak edilmeye başlandı. Öte yandan babasının ilişkisine en başından beri sessiz kalan Yasmin Erbil'in nikaha katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Mehmet Ali Erbil ile 40 yaş küçük aşkı evleniyor! İşte nikah tarihi... - Resim : 2

Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Coşkun ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Sadi'nin evliliğe karşı çıktığı iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil ise bu iddiayı yalanlayarak "Onların bir tek istekleri benim mutlu olmam Ali Sadi bile alıştı valla" demişti. Gülseren Ceylan ise Erbil'in çocuklarıyla çok iyi anlaştığını söylemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Ali Erbil Gülseren Ceylan magazin haberleri