Mehmet Ali Erbil'e TikTok fenomeninden destek: 'Bunlar normal şeyler!'

Seda Sayan ile tartışma yaşayan Mehmet Ali Erbil'e ünlü TikTok fenomeni Reva'dan destek geldi. Mehmet Ali Erbil'in uzun yıllar hastalıklarla boğuştuğunu belirten Reva, "Bu psikolojide olan bir insanın etrafındakileri kırması normal bir şey" dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan için sosyal medyadan zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

Mehmet Ali Erbil, bir dönem yakın arkadaşı olan Sayan hakkında, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerini kullanmıştı. 

Sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'dan ise bu sözlere yanıt gecikmemişti. 

Mehmet Ali Erbil'e TikTok fenomeninden destek: 'Bunlar normal şeyler!' - Resim : 1

"CAN ÇIKMADAN HUY ÇIKMIYOR"

Yine sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Sayan, Mehmet Ali Erbil’in kendisi için söylediği sözler için "Can çıkmadan huy çıkmıyor. Adam akıllanmıyor ders çıkarmıyor ise yapacak hiçbir şey yok. Allah müstehakını versin. Benim böyle ruhu kirli bir arkadaşım zaten olamaz" demişti. Bu açıklamasıyla da yetinmeyen Sayan, Mehmet Ali Erbil için tecavüz iddiasında bulunmuştu. 

"BU ADAM ÖLÜMDEN DÖNDÜ"

Magazin gündemine bomba gibi düşen tartışmanın ardından Mehmet Ali Erbil'e destek geldi. 

Mehmet Ali Erbil, TikTok fenomeni Reva Çelik'in kendisi hakkında yayınladığı videoyu Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı. Erbil'in hastalığına dikkat çeken ünlü fenomen, "Hiç kimse kimsenin namusu hakkında söz söyleme hakkına sahip değil. Fakat bu adam ölümlerden döndü. Bu adam kardeşine ‘fişimi çek’ dedi. Bu psikolojide olan bir insanın sevdiği veya sevmediği etrafındaki insanları kırması, onlara kötü sözler söylemesi, ağzından olur olmadık laflar çıkması çok normal. Bunu hangi doktora isterseniz sorabilirsiniz. Birkaç kere ameliyat geçirmiş bir insan olarak söylüyorum, inanılmaz duygusal oluyorsunuz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Ali Erbil Seda Sayan magazin haberleri