Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına zehir zemberek cevap

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına zehir zemberek cevap

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir zamanlar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Seda Sayan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Seda Sayan, Erbil için tecavüz iddiası ortaya atarken, ünlü şovmenden yanıt gecikmedi

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan için sosyal medyadan açıklamalarda bulunmuştu.

Zehir Zemberek açıklamalarla magazin gündemine oturan açıklamalasında "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" sözlerini kullandı.

Sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'dan ise bu sözlere yanıt gecikmedi. Seda Sayan çok sert bir şekilde karşılık verdi.

"CAN ÇIKMADAN HUY ÇIKMIYOR"

Yine sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Sayan, Mehmet Ali Erbil’in kendisi için söylediği sözler için "Can çıkmadan huy çıkmıyor. Adam akıllanmıyor ders çıkarmıyor ise yapacak hiçbir şey yok Allah müstehakını versin. Benim böyle ruhu kirli bir arkadaşım zaten olamaz" Seda Sayan bu açıklamasıyla da yetinmedi ve Mehmet Ali Erbil için tecavüz iddiasında bulundu.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına zehir zemberek cevap - Resim : 1

MEHMET ALİ ERBİL HAKKINDA TECAVÜZ İDDİASI

Sayan sosyal medya hesabından "Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişim kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına zehir zemberek cevap - Resim : 2

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına zehir zemberek cevap - Resim : 3

SEDA SAYAN DAHA SONRA PAYLAŞIMLARINI SİLDİ

Sayan sonraki paylaşımında ise "Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin" demişti. Daha sonra bu paylaşımlarını kaldıran Seda Sayan, "Dua et çocuklarının hatırına, Allah'tan af dile benden değil" sözlerini kullandı.

MEHMET ALİ ERBİL'DEN AÇIKLAMA 

Seda Sayan'ın zehir zemberek sözlerine ünlü şovmenden yanıt geldi. Mehmet Ali Erbil şunları söyledi:

"BEN BİR HATA YAPTIM, SONUCU İFTİRA MI OLMALI" 

"Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Herneyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın" 

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'ın tecavüz suçlamasına zehir zemberek cevap - Resim : 4