Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler

Yakın dost oldukları bilinen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan'ın arasına kara kedi girdi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in bir zamanlar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Seda Sayan’a kırgın olduğu öğrenildi.  

Son olarak Erbil, oyuncu arkadaşı Tolga Yüce'nin paylaştığı "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyorlar" sözünü Instagram'da paylaşarak dikkat çekti.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler - Resim : 1

"BANA GERÇEK DOSTLAR LAZIM"

Magazin Sortie’den Olcay Ünal’ın haberine göre; ünlü şovmenin hastaneden çıktıktan sonra kendisini arayıp sormayan Seda Sayan'a gönül koyduğu öğrenildi. Erbil'in yakın çevresine, "Bana iyi gün dostu değil, candan gerçek dostlar lazım" dediği öğrenildi.

“SEDA SAYAN'A BENZEMEYE GELDİM”

Mehmet Ali Erbil, bir estetik kliniğindeki randevusu için yardımcılarıyla Nişantaşı’ndaydı. Henüz yardım almadan yürüyemediği görülen şovmen, şoförü ve kadın yardımcısının kollarında estetik merkezinin kapısına kadar ilerledi.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler - Resim : 2

Erbil, “Fizik tedaviye mi geldiniz?” diye soran basın mensuplarına şakayla takılıp, geçtiğimiz günlerde Fransız askısı yaptırdığı yeni görüntüsüyle gündem olan Seda Sayan’a atıfta bulunup “Şükür arkadaşlar iyiyim, fizik tedaviye gelmedim. Seda Sayan’a benzemeye, estetiğe geldim” cevabını verdi.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler - Resim : 3

Erbil’in yüzündeki kırışıklıkları gidermek estetik müdahale yaptırdığı öğrenilirken, sanatçının kullandığı otomobilinin ön camınındaki 'FIFA ve TFF Görevli' yazılı kartvizit gözlerden kaçmadı.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler - Resim : 4

Seda Sayan Mehmet Ali Erbil magazin haberleri instagram