Megan Barton Hanson iç çamaşırsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Megan Barton Hanson iç çamaşırsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Love Island yıldızı Megan Barton Hanson, sosyal medya hesabından verdiği iddialı pozlarla dikkat çekiyor. Son olarak, beyaz tulumunu iç çamaşırsız giyen oyuncunun pozuna beğeni yağdı.

Megan Barton Hanson, Love Island programında yıldızı parladıktan sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Megan Barton Hanson iç çamaşırsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

Marka iş birliklerinin yanı sıra cinsel oyuncaklar satışı yapan genç kadın, bir sosyal içerik platformundan rekor miktarda kazandığı parayla gündeme gelmişti. 

Megan Barton Hanson iç çamaşırsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

Megan Barton Hanson cesur paylaşımlarına bir yenisini daha eklendi. Beyaz tulumunu iç çamaşırsız giyen ve ayna önünde pozlar veren ünlü isim Instagram’ı salladı. 

Megan Barton Hanson iç çamaşırsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı - Resim : 3

Hanson'ın üst üste paylaştığı pozlarına hayranlarından beğeni yağdı. 

Megan Barton Hanson iç çamaşırsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı - Resim : 4

Instagram’da iki milyona yakın takipçisi bulunan 27 yaşındaki ünlü isim, iç çamaşırsız giydiği yeşil ipek kimonosuyla da sosyal medyada olay yaratmıştı. 

Megan Barton Hanson iç çamaşırsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı - Resim : 5

SERVET KAZANDI

Geçtiğimiz aylarda açtığı bir içerik platformundan 800 bin sterlin kazanarak gündeme gelmişti. 27 yaşındaki ünlü isim, platformun kendisini 'şımarık ve çekici' hissettirdiğini söyledi.

Megan Barton Hanson, platformu en iyi nasıl keyifli ve kazançlı bir deneyim haline getirebileceğine dair tavsiyelerde bulunduğu bir köşesi var. TV yıldızı, sürekli büyüyen ücretli abone ordusu için fotoğraf çekmekten büyük keyif aldığını her fırsatta dile getirmekten çekinmiyor.

Kaynak: Haber Global TV