Masumlar Apartmanı oyuncuları Haber Global'de

Magazin Haberleri
Masumlar Apartmanı oyuncuları Haber Global'de

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncuları Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah bu akşam 21:30'da Haber Global'de Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oluyor.

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın oyuncuları Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola bu hafta Candaş Tolga Işık'ın konuğu oluyor.

Bugün saat 21:30'da başlayan Az Önce Konuştum, Haber Global'de canlı olarak yayınlanıyor.

Herkesten önce soran, merak eden, sorgulayan ve gerçeklerin peşinde koşan Candaş Tolga Işık, “Az Önce Konuştum” programında bu hafta; Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ı konuk ediyor.

Candaş Tolga Işık soracak, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah; Masumlar Apartmanı dizisinin başarısının sebeplerini, dijitalin yükselişe geçtiği bu dönemde neden televizyonunun hala bu kadar izlendiğini, televizyonda başarılı olmanın şifrelerini, Masumlar Apartmanı çekilirken yaşadıkları unutulmaz anları ve daha birçok konuda merak edilenleri yanıtlayacak.

Candaş Tolga Işık ile “Az Önce Konuştum” programının ilerleyen bölümlerinde; sanat, siyaset, bilim ve spor dünyasının önemli isimleri Haber Global ekranlarında olacak.

Candaş Tolga Işık ile “Az Önce Konuştum” Pazartesi saat 21:30’da Haber Global’de.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı candaş tolga ışık Az Önce Konuştum Haber Global Ezgi Mola Merve Dizdar Farah Zeynep Abdullah magazin