Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıktı! Tansel Öngel kadroya dahil oldu

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıktı! Tansel Öngel kadroya dahil oldu

Masumlar Apartmanı 10. bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölüm final sahnesinde, Safiye'nin lise yıllarında öldüğünü sandığı eski sevgilisi Naci ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı'nın 17 Kasım Salı akşamı ekrana gelen 10. bölümünde şaşırtan gelişmeler yaşandı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın son bölümünde, Safiye'nin lise aşkı Naci ortaya çıktı. Yıllar önce kendisinin sebep olduğu bir kaza sonucunda, lise aşkı Naci'nin öldüğünü sanan Safiye, hayatının şokunu yaşadı. Safiye bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Naci'nin yaşadığını ve karşı apartmanlarına taşındığını gördü.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıktı! Tansel Öngel kadroya dahil oldu - Resim : 2

EZGİ MOLA’DAN SAFİYE PAYLAŞIMI

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Safiye'nin eski aşkının ortaya çıkmasından sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Safiye'nin fotoğrafını paylaşan Ezgi Mola, "Ahh kavaklar ah kavaklar, bedenim üşür yüreğim sızlar! Beni hoyrat bir makasla ahhh eski bir fotoğraftan oydular…" notunu yazdı.

Masumlar Apartmanı'nda Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıktı! Tansel Öngel kadroya dahil oldu - Resim : 3

MASUMLAR APARTMANI NACİ KİMDİR?

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci, Safiye’nin aşık olduğu adamdır. Şimdilerde Neriman’ın öğretmeni olan Naci hiçbir zaman Safiye’yi unutmamış ve ondan vazgeçmemiştir. Safiye’yi her zaman karşı binalarından izleyen Naci ilk günkü gibi Safiye’ye aşıktır ancak kendinde onun karşısına çıkacak cesareti bir türlü bulamamaktadır. Naci de artık yaşlanmıştır; o da psikolojik olarak çok sağlam değildir ancak yine de son nefesine kadar Safiye’den vazgeçmeyecektir.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı Tansel Öngel Ezgi Mola