Masumlar Apartmanı 23. Bölüm full izle

Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı 23. Bölüm full izle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 23. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 23 Şubat Salı yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 23. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 23. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 22. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur.

İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır. Bir yandan Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak etmiştir. Han ise İnci’yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç gelir. Bu durum, İnci’nin şüphelerini iyice artırır.Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben’in ise başka planları vardır. Bu arada Han, son birkaç gündür yaşadığı zorlukları bir daha yaşamamak için bir adım atmaya karar verir. Ancak bu adım, onu çok daha zor bir durumda bırakacaktır.

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

MASUMLAR APARTMANI 23. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 23. Bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı izle