Masumiyet'in setinde kriz yaşandı mı? Dizinin yapım şirketinden açıklama geldi

Masumiyet
Masumiyet'in setinde kriz yaşandı mı? Dizinin yapım şirketinden açıklama geldi

Fox TV'nin iddialı dizisi Masumiyet'in yapım şirketi, kostüm asistanı Çağatay Görgen ile oyuncu Deniz Çakır arasında yaşandığı iddia edilen krizle ilgili açıklama yaptı.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi ünlü isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisinin setinde büyük bir kriz yaşandığı iddia edildi. 

Masumiyet'in setinde kriz yaşandı mı? Dizinin yapım şirketinden açıklama geldi - Resim : 1

Masumiyet’in başrol oyuncularından Deniz Çakır'ın rol arkadaşı Gizem Ergün ile yaşadığı kostüm karışıklığı sırasında kostüm asistanı Çağatay Görgen'e hakaret ettiği ileri sürüldü.

SOLUĞU ADLİYEDE ALDI

Çağatay Görgen, yaşadığı olaydan sonra işini bırakmak zorunda kaldığını ifade ederek avukatı Yeter Yıldız Dalkılıç ile birlikte Kartal Adliyesi'nde Deniz Çakır aleyhine suç duyurusunda bulundu.

Ünlü oyuncunun yaşanan karışıklıkta her şeyin düzeltilmesine rağmen kendisine hakaret ve küfrettiğini ifade eden Çağatay Görgen, Deniz Çakır'ın kendisi olduğu müddetçe sete çıkmama kararı aldığını ve çok sayıda hakaret ettiğini ileri sürdü.

Dizinin yapım şirketi Gold Prodüksiyon Yapımcılık’tan sette yaşandığı iddia edilen krizle ilgili açıklama geldi. 

Masumiyet'in setinde kriz yaşandı mı? Dizinin yapım şirketinden açıklama geldi - Resim : 2

MASUMİYET’İN YAPIM ŞİRKETİ: İDDİALAR ASILSIZDIR

Dizinin yapım şirketi Gold Prodüksiyon Yapımcılık’tan sette yaşandığı iddia edilen krizle ilgili açıklama geldi. 

"'Masumiyet' isimli dizi filmimizde yer alan oyuncumuz Deniz Çakır hakkında kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen'e küfrettiğine ilişkin haberlerde sette meydana geldiği iddia edilen küfür veya tartışma olayı kesinlikle yaşanmamıştır. Çağatay Görgen söz konusu olayın yaşandığını iddia ettiği 6 Mart 2021 tarihinden 2 gün önce işten ayrılmaya yönelik olarak istifasını şirketimize sunmuş ve işten ayrıldıktan sonra söz konusu iddia ile ortaya çekmiştir. 

Çağatay Görgen'in yaşandığını iddia ettiği olaylar tamamen bir iddiadan ibarettir ve şahsın elinde iddia ettiği şekilde bir olayın yaşandığına ilişkin olarak hiçbir somut delil veya ispat aracı mevcut değildir. Sette yaptığımız araştırmalarda da böyle bir olayın yaşandığına dair bir görgü tanığı da ortaya çıkmamıştır. Çağatay Görgen'in söz konusu olay sebebiyle kendisine zorla işinden istifa dilekçesi imzalatıldığı iddiası da tamamen gerçek dışıdır. Kaldı ki; iddia edildiği gibi bir olay yaşanmış olsaydı, yasal haklarını kullanmak yerine işten ayrılmak üzere Çağatay Görgen'in şirketimize istifa dilekçesi vermiş olması da hayatın normal akışına tamamen aykırıdır."

Kaynak: Haber Global TV

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu Masumiyet dizisi dizi haberleri masumiyet dizisi kostüm asistanı Deniz Çakır küfür iddiası deniz çakır küfür iddiası masumiyet dizisi kostüm asistanı çağatay görgen masumiyet dizisinin yapımcısı Gold Yapımcılık