Masumiyet'in Ela'sı kapak pozuyla büyüledi! İşte bambaşka bir İlayda Alişan...

Masumiyet
Masumiyet'in Ela'sı kapak pozuyla büyüledi! İşte bambaşka bir İlayda Alişan...

Önce Çukur şimdi de Masumiyet dizisiyle adından söz ettiren İlayda Alişan bir derginin yeni sayısına konuk oldu.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerde yer aldığı Masumiyet dizisinin yetenekli oyuncusu İlayda Alişan, Elele dergisinin Nisan sayısına konuk oldu.

Masumiyet'in Ela'sı kapak pozuyla büyüledi! İşte bambaşka bir İlayda Alişan... - Resim : 1

Derginin kapağını süsleyen ve doğal güzelliğini gözler önüne seren genç oyuncu; yaratıcılık, hayaller, kimlik ve kadın olmak üzerine de soruları yanıtladı...

Masumiyet'in Ela'sı kapak pozuyla büyüledi! İşte bambaşka bir İlayda Alişan... - Resim : 2

"BÜYÜDÜĞÜMÜ GÖRÜYORUM"

Güzel oyuncu, "Hayatımın en farkında olduğum dönemlerinden birinde olduğumu düşünüyorum. Büyüdüğümü görüyorum, değiştiğimi fark ediyorum.

Bir bakmışım farklı şeylerden zevk alır olmuşum, sivri kenarlarım törpülenmiş, tecrübelerimi bünyeme yedirmiş çok güçlü bir İlayda’yım. Ayakları yere sağlam basan, iyi kötü yaşadığım tüm tecrübelerimle birlikte olmam gereken İlayda’yım" dedi.

"ELA'YI ANLAMAYA ÇALIŞTIM"

Rolüne çok sıkı çalıştığını anlatan Alişan, "Okuma provaları, sahne provaları şöyle dursun, bu süre içerisinde Ela’ya bir günlük tuttum. Her proje öncesinde çalıştığım hocamla saatlerce Ela’yı konuştum ve onu anlamaya çalıştım. Ela ne hisseder ne düşünür neyi neden yapar. Hatta ona bir şarkı bile buldum." dedi.

"ETKİSİNDE KALMIYORUM"

Dizide Ela’nın yaşadığı travmatik durumdan dolayı rolünün etkisinden nasıl çıktığını ise güzel oyuncu şu şekilde açıkladı:

“Bir kadın olarak bir noktada içsellestirdim bu durumu. Ancak günün sonunda İlayda olarak Ela’yı anlamaya çalıştığım ve ona ben hayat verdiğim için gerçekle, karakter arasındaki farklılığı da kontrol edebiliyorum. O yüzden etkisinde kalmıyorum.”

Masumiyet'in Ela'sı kapak pozuyla büyüledi! İşte bambaşka bir İlayda Alişan... - Resim : 3

Ünlü oyuncu dergi için yaptığı kapak çekimlerinde de neşeli anlar yaşadı. Tüm bu anlar da Instagram’da paylaşıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi İlayda Alişan magazin haberleri İlayda Alişan haberleri magazin haberleri