Masumiyet dizisinin setinde karavan krizi yaşandı mı? Başrol oyuncusu açıkladı

Masumiyet
Masumiyet dizisinin setinde karavan krizi yaşandı mı? Başrol oyuncusu açıkladı

Birçok yıldız oyuncuyu kadrosunda bulunduran Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet'te karavan krizi yaşandığı iddia edilmişti. Dizinin başrol oyuncularından Deniz Çakır, konuyla ilgili konuştu.

Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi başarılı oyuncuların başrollerde yer aldığı Masumiyet dizisi yayın hayatına başlamadan önce sette yaşanan karavan kriziyle gündeme geldi.

İddiaya göre, Deniz Çakır kendi karavanını küçük buldu ve rol arkadaşı Serkan Tütüncü ile İlayda Alişan’ın beraber kullandığı karavana yerleşti.

Bu durum iki genç oyuncunun Deniz Çakır’a tepki göstermesine neden oldu.

Masumiyet dizisinin setinde karavan krizi yaşandı mı? Başrol oyuncusu açıkladı - Resim : 1

Şu sıralar Masumiyet'in çekimleri nedeniyle yoğun günler yaşayan Çakır, önceki gün kuaför çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu dizi setindeki rol arkadaşları Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın karavanına el koyduğu iddialarına kısa bir yanıt verdi.

Deniz Çakır bu iddiaları net bir dille yalanladı ve “Öyle şey olur mu ya. Kolay gelsin” dedi.

Masumiyet dizisinin setinde karavan krizi yaşandı mı? Başrol oyuncusu açıkladı - Resim : 2

MASUMİYET’TE BÜYÜK DURUŞMA BAŞLIYOR

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara yeni bir soluk getiren Masumiyet, bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde; tutuklu yargılanan İlker Ilgaz hakim karşısına çıkacak. Hastanede tedavisi devam eden Ela, annesi Bahar’dan (Deniz Çakır) aldığı güçle duruşma salonuna gelecek. İlker Ilgaz’ın avukatının, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizmesi, Ela’nın en yakınlarının bile kafasını karıştıracak. Aldığı darbeler ve geçirdiği ameliyatlar yüzünden, zihninde boşluklar olan Ela geçmişi hatırlamakta problem yaşayacak. Ela’nın duruşmada yaşadıklarını kabullenemeyen Bahar ise adeta isyan edecek. Bahar’ın kızının uğradığı mağduriyeti gözyaşları içinde hakime anlatacağı sahne izleyenleri derinden etkileyecek.

Masumiyet dizisinin setinde karavan krizi yaşandı mı? Başrol oyuncusu açıkladı - Resim : 3

İlker Ilgaz’ın tutuksuz yargılanmasının kabul edilmesi annesi Hale Ilgaz’da (Hülya Avşar) sevinç yaratırken, Harun (Mehmet Aslantuğ) kızı İrem’i bu yaşanan olaydan uzak tutmak için yeni bir karar alacak.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet”, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle 10 Mart çarşamba akşamı saat 20.00’de FOX’ta.

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi Masumiyet dizisi haberleri Deniz Çakır İlayda Alişan Serkay Tütüncü dizi haberleri