Hülya Avşar'dan şaşırtan özel hayat açıklaması: Ben sapyoseksüelim!

Masumiyet
Hülya Avşar'dan şaşırtan özel hayat açıklaması: Ben sapyoseksüelim!

Uzun bir aranın ardından Masumiyet dizisiyle ekranlara dönen Hülya Avşar, aşk hayatıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü yıldız, "Ben sapyoseksüelim. Zeka benim için büyük bir güç" ifadelerini kullandı.

FOX TV'de seyirciyle buluşan Masumiyet dizisinde Hale karakterine hayat veren Hülya Avşar, bir hastane çıkışı tv100 kameralarına takıldı.

Hülya Avşar'dan şaşırtan özel hayat açıklaması: Ben sapyoseksüelim! - Resim : 1

Muhabirinin sorularını yanıtlayan Avşar, uzun bir süredir sevgilisinin olmamasının sebebini çarpıcı ifadelerle anlattı. Avşar, "Ya ihtiyaç hissediyorsun diye abuk sabuk bir hayat yaşayacaksın, ya da karşına düzgün biri çıkana kadar bekleyeceksin. Bir de ben çok alıştım, özgürlük çok güzel bir şey" dedi.

"KAFAMA GÖRE BİRİSİYLE FLÖRT EDEBİLİRİM"

"Özgürlük dünyanın en büyük mutluluğu" diyen Avşar sözlerine şöyle devam etti: 

"Bundan sonra kalk evlen... Onları unutun. Kafama göre birisi çıkarsa flört edebiliriz, hayatı yaşayabiliyoruz. Kızımı büyüttüm, herkesin kendine göre bir hayatı var.

Güçlü kadın olmak güzel bir şey de erkek de güçlü olmalı. Ben sapyoseksüelim zaten. Kesinlikle zeka. Zeka benim için büyük bir güç. Bunların hepsini bir araya getirecek biri varsa bana haber verin. Var tabii öyle karşıma çıkmış olanlar. Kaya'nın zekası mesela, müthiştir."

Hülya Avşar'dan şaşırtan özel hayat açıklaması: Ben sapyoseksüelim! - Resim : 2

SAPYOSEKSÜEL NEDİR?

Sapyoseksüel kelimesi dış görünüş ve fiziksel görünümden önce zeka, entelektüel seviye ve kültür düzeyi gibi kriterlerden etkilenen insanları tanımlamak için kullanılır. Kelimenin kökeni ise akıllı veya zeki sözcüğünün Latincesi olan "sapien" ile "sexualis" kelimelerinin birleşmesinden oluşuyor. İnsanın bedeninden ziyade beynine duyulan hayranlık hissine sahip kişiler olan sapyoseksüeller, zekayı en önemli tahrik edici unsur olarak görürler.

Kültür düzeyi, eğitim durumu, espri yeteneği ve mizah anlayışı da sapyoseksüeller için önemli kriterlerdendir. Bir sapyoseksüel, ona gönderdiğiniz etkileyici bir fotoğraftan değil, onunla mesajlaşırken dil bilgisi kurallarına ne kadar dikkat ettiğinize bakar ve bundan etkilenir. Ayrıntıclık ve mükemmeliyetçilik de sapyoseksüeller arasında oldukça yaygındır. İş yaşamında genelde başarılı kişiler olan sapyoseksüeller kolay kolay beğenmeyen seçici insanlardır.

Kaynak: Haber Global TV

sapyoseksüel ne demek Hülya Avşar Masumiyet dizisi magazin haberleri