Masumiyet dizisinin Banu'su Asena Tuğal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı

Masumiyet
Masumiyet dizisinin Banu'su Asena Tuğal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı

Fox TV'nin iddialı dizileri arasında gösterilen Masumiyet'te Banu karakterini canlandıran tescilli güzel Asena Tuğal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi ünlü oyuncuların başrolleri paylaştığı Masumiyet dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı.

GÖRENLER TANIYAMADI

Başarılı bir çıkış yakalayan dizinin usta oyuncuları kadar Serkan Tütüncü, İlayda Alişan ve Asena Tuğal gibi genç oyuncuları da dikkat çekmeyi başardı. 

Masumiyet dizisinin Banu'su Asena Tuğal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı - Resim : 1

Masumiyet'in Banu'su tescilli güzel Asena Tuğal'ın yıllar içindeki değişimiyse herkesi şaşırttı.

Masumiyet dizisinin Banu'su Asena Tuğal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı - Resim : 2

Bir dizi estetik opesrasyon geçirdiği konuşulan oyuncu değişimiyle olay yarattı. 

Masumiyet dizisinin Banu'su Asena Tuğal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı - Resim : 3

ASENA TUĞAL KİMDİR?

Asena Tuğal, 18 Ekim 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Matematik ve Sosyal Bilimler Akademisi'nde tamamlamıştır. TGRT, Kanal D, Show Tv'de haber muhabirliği yapmış ve 2006 yılında Miss Turkey yarışmasında dördüncü, Miss İnternational yarışmasında ise Miss Smile ödülünü almıştır.

2010 yılında Ömre Bedel dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Asena Tuğal; Kertenkele, Filinta, Şeref Meselesi, Aldırma Gönül, Tozlu Yollar ve Öğretmen Kemal dizilerinde rol almıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Hülya karakterine hayat vermektedir. Asena Tuğal, 1,74 metre boyunda, 55 kilo ve Terazi burcudur.

ASENA TUĞAL’IN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

2021 – Masumiyet (Banu) (TV dizisi)2019 – Afili Aşk (Hülya Yiğiter) (TV Dizisi)2017 – Lise Devriyesi (Seda Sancak) (TV Dizisi)2017 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Zeynep Sağlam) (TV Dizisi)2016 – Kertenkele: Yeniden Doğuş (Zeynep Şanlı, Maskeli Kız) (TV Dizisi)2015-2016 – Filinta (Tabibe Leyla) (TV Dizisi)2013 – Tozlu Yollar (Vildan) (TV Dizisi)2013 – Aldırma Gönül (Nefise) (TV Dizisi)2010 – Öğretmen Kemal (Nehir) (TV Dizisi)2010 – Akasya Durağı (Ezgi) (TV Dizisi)2009 – Ömre Bedel (Hande) (TV Dizisi)

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi Asena Tuğal Masumiyet dizisi haberleri