MasterChef'ten ayrıldığı iddia edilen Somer Sivrioğlu'nun akıbeti belli oldu

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri
MasterChef'ten ayrıldığı iddia edilen Somer Sivrioğlu'nun akıbeti belli oldu

MasterChef All Star, 14 Haziran akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Yıllardır yarışmanın jüri kadrosunda bulunan ve yeni bölümlerde yer almayan Somer Sivrioğlu'nun akıbeti belli oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star yarışmasında dün akşam yayınlanan ilk bölümünde yarışmacılar ana kadroya seçilebilmek için hünerlerini mutfak tezgahında sergilemeye başladı.

Uzun yıllardır yarışmanın jüri kadrosunda olan Somer Sivrioğlu'nun yeni sezon çekimlerinde olmaması ak

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI: "EVİMDEYİM"

Yarışmanın yeni bölümü yayınlanmadan Instagram hesabından paylaşım yapan Sivrioğlu, "Tüm gün, ay, yıl çalışsan da, dışarıda bin bir türlü zorluklarla, hatta haksızlıklarla boğuşsan da, gurbete gitsen de, geç kalsan da, koşulsuzca kabul edildiğin, kaçtığın, sığındığın yerdir evin. Bekleyenin vardır, sevenin vardır, yuvandır. Evimdeyim, MasterChef Türkiye All Star başlıyor" ifadelerini kullandı.

MasterChef'ten ayrıldığı iddia edilen Somer Sivrioğlu'nun akıbeti belli oldu - Resim : 1

MEHMET YALÇINKAYA: "SOMER 1 AY ARAMIZDA OLMAYACAK"

Yarışmanın ilk bölümünde Somer Sivrioğlu'nun neden kadrodan yer almadığıyla ilgili konuşan Mehmet Yalçınkaya ise "Somer yurt dışındaki yeni mekanının başında duruyor. 1 ay sonra aramızda olacak. Onun yokluğunda da 4 hafta boyunca konuk şeflerimiz bize eşlik edecek" dedi.

Yalçınkaya'nın açıklamasının ardından görüntülü olarak yarışmaya bağlanan Sivrioğlu, yakın zamanda döneceğini belirterek yarışmacılara başarılar diledi.

MasterChef'ten ayrıldığı iddia edilen Somer Sivrioğlu'nun akıbeti belli oldu - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef All Star 2023 Somer Sivrioğlu magazin magazin haberleri