MasterChef'te gerilim bitmiyor! Hasan ve Emre birbirine girdi

Magazin Haberleri MasterChef Türkiye
MasterChef'te gerilim bitmiyor! Hasan ve Emre birbirine girdi

Tv8’in sevilen yarışması MasterChef’in dün akşam yayınlanan son bölümünde, yarışmacılar arasında gerginlik çıktı. Emre'nin "Horozu çok olan köyün sabahı geç olur" sözlerini duyan Hasan çılgına dönünce ortalık karıştı.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. İkişer kişilik gruplara ayrıla yarışmacılar, şeflerin isteği üzerine beş kıtadan beş farklı yemeği yapmaya çalıştı.

MasterChef'te gerilim bitmiyor! Hasan ve Emre birbirine girdi - Resim : 1

HASAN VE EMRE ARASINDA GERİLİM ARTTI

Takımlarda dokunulmazlık heyecanı yaşanırken Hasan ve Emre arasında tansiyon yükseldi. Balkon alanında Emre'nin "Horozu çok olan köyün sabahı geç olur" sözlerini duyan Hasan çılgına döndü.

MasterChef'te gerilim bitmiyor! Hasan ve Emre birbirine girdi - Resim : 2

Sinirlerine hakim olamayan Hasan "O nasıl laf" diyerek Emre'ye bağırdı. Kısa sürede tansiyonun yükseldiği tartışmada araya giren diğer yarışmacılar ikili sakinleştirdi.

MasterChef'te gerilim bitmiyor! Hasan ve Emre birbirine girdi - Resim : 3

Daha sonra atasözü hakkında açıklama yapan Emre, Hasan ile konuşarak sorunu çözdüklerini söyledi.

SERGEN VE ŞÜKRÜ DE TARTIŞMIŞTI

MasterChef Türkiye'nin pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde de Sergen ve Şükrü arasında bir tartışma çıkmış hatta ikili birbirinin üzerine yürümüştü.

MasterChef'te gerilim bitmiyor! Hasan ve Emre birbirine girdi - Resim : 4

 MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye’de altıncı haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanmıştı. Kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı Safanur kazandı ve onun potaya gönderdiği Milhan, ilk eleme adayı olmuştu.

Oylamada ise Araz ile Mustafa’nın isimleri aynı sayıda çıkınca kaptan, potaya giren ikinci ismi belirledi. Ve haftanın ikinci eleme adayı Araz olmuştu. MasterChef son bölümde ise bireysel dokunulmazlığı Burcu, Mustafa'yı üçüncü eleme adayı yaptı.

Konseyde yapılan oylama ile haftanın dördüncü eleme adayı belirlendi. Oylamada adı en çok yazılan Şükrü, haftanın dördüncü eleme adayı oldu.

 

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri MasterChef Türkiye