MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef Türkiye TV8 Dizi izle Dizi Haberleri
MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada Mavi Takım ve Kırmızı Takım dokunulmazlık için mücadele etti. İşte detaylar...

Yarışmacılardan ilk etapta; Pideli Paça, Çalkama, Börülce Tarator, Manisa Kebabı ve Şekerli Pide istendi. İkinci etapta sıfır atık konseptine uygun yemekler beklendi. Beşinci ve altıncı eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

'BU HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATACAĞIZ'

Kırmızı Takım kaptanı Ezgi, "Çok mutluyuz. İnanılmaz büyük bir hırsla geldik bugün buraya. Kadın - erkek yarışmacı Masterchef tarihinde ilk defa görülmüş ancak bence bu kadar kendine inanmış, takıma güvenen, yüzleri gülen bir ekip daha gelmiş midir bilmiyorum. Arkadaşlarla konuştuk, ne yemek çıkarsa yüreğimizi koyup bu haftayı galibiyetle kapatacağız." dedi.

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu.

İLK TUR

Şefler ilk turda yarışmacılardan; Pideli Paça, Çalkama, Börülce Tarator, Manisa Kebabı ve Şekerli Pide istedi.

Mavi Takım 20- 15 Kırmızı Takım'a karşı galip geldi. Kerem'in tatlıda Eda'ya sayı vermeden kazanması yarışmada dikkat çekti.

2 TUR

Şefler Kırmızı Takım'dan ' Sıfır Atık' konseptine uygun olarak yemekler çıkartmasını istedi. Bireysel dokunulmazlığı Şirin kazandı.

ELEME ADAYLARI

Dokunulmazlığı kazanan Şirin, beşinci eleme adayı olarak Eda'nın adını söyledi.

Takım yarışmacılarının verdiği oylar sonrasında Ayşe ile Zeynep 7 oy alarak eşitlik sağladı. Takım kaptanı Ezgi'nin ismini söylediği Zeynep 6. eleme adayı oldu.