MasterChef Türkiye’de adım adım finale… İlk 3'e kalan ikinci isim belli oldu!

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye’de adım adım finale… İlk 3'e kalan ikinci isim belli oldu!

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında adım adım finale yaklaşılıyor. Son dört yarışmacı arasından finalde yarışacak üç isim belirleniyor. İlk finalist cuma akşamı belirlenmiş ve Eren olmuştu. İlk üçte yer alacak ikinci yarışmacı da pazar akşamı belirlendi. 9 Ocak MasterChef ikinci finalisti kim oldu?

2021 MasterChef Türkiye yarışmasında final üçlüsü şekilleniyor. Son dörde Eren, Tahsin, Hasan ve Sergen kalmıştı. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyonluğa kısa bir süre kaldı. İlk finalist cuma belli olmuştu. İkinci finalist dün akşam belli oldu. Peki, MasterChef Türkiye'de ikinci finalist kim oldu? İlk 3'e kalan isimler kimler?

MasterChef Türkiye’de adım adım finale… İlk 3'e kalan ikinci isim belli oldu! - Resim : 1

 9 OCAK 2022 MASTERCHEF'TE İLK ÜÇE KİM KALDI?

Tv8’in sevilen yarışması MasterChef'te finale kısa bir süre kala ilk üç isim belli oluyor. İki aşamalı oyun sonrasında jüriden yüksek oy alan isim ikinci finalist belli oldu. Eren ilk finalist olmuştu. Hasan, Tahsin ve Sergen arasından bir yarışmacı daha adını finale yazdırdı.

MasterChef Türkiye’de adım adım finale… İlk 3'e kalan ikinci isim belli oldu! - Resim : 2

KAZANANI SON OYUN BELİRLEDİ

Üçüncü tabak ise kazananı belirledi. Üç MasterChef adayı, Somer Sivrioğlu'nun tarifi olan 'Ben saksı değilim' yemeğini yaparak yarıştı. Hasan'ın yemeği pişmedi ve jüri en düşük puanı vermiş oldu.

Oynanan etaplar sonrasında ise şeflerden en fazla puanı alarak MasterChef’te ilk 3’e kalmayı başaran isim Tahsin oldu.

MasterChef Türkiye’de adım adım finale… İlk 3'e kalan ikinci isim belli oldu! - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef MasterChef 2021 MasterChef haberleri magazin