MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı; kimler eleme adayı oldu?

MasterChef Türkiye TV8
MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı; kimler eleme adayı oldu?

MasterChef 2024 yarışmasında dün akşam dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar tezgah başına geçtiler. Geçen haftanın elenen yarışmacısı veda ederken bu haftanın yeni takım kaptanları ve yarışmacıları belli oldu. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef'te yeni haftanın ilk takım yarışması tamamlandı. Dokunulmazlık oyunu 20 Ağustos Salı akşamı gerçekleşti. İlk etapta Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlığı almak için kıyasıya rekabet ettiler. Kazanan takım dokunulmazlığın sahibi olurken kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştılar. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef'te heyecan devam ediyor. Yarışmacılar birbirinden güzel yemekler hazırladı ve şeflerin beğenisine sundu. Takımların yarışında Kırmızı Takım birinci oldu ve Mavi Takım'dan iki isim eleme adayı seçildi. Yapılan yemeklerden en çok beğeniyi alan Kırmızı Takım dokunulmazlığı alıp rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'dan ise 2 isim eleme potasına gitti. İkinci turda Mavi Takım'dan chicken waffle yapmaları istendi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Onur en güzel tabağı yaparak şeflerden tam not aldı bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

MASTERCHEF İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı alan Onur ilk eleme adayı olarak Ümmühan'ı söyledi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayı Ümmühan oldu.

MASTERCHEF 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi Takım'ın kaptanı olan aynı zamanda hem dokunulmazlığı alan Onur, oylamada ikinci eleme adayı eşitlikten dolayı belirlenemeyince bir tercih daha yapmak zorunda kaldı. Kaptan Onur ikinci eleme adayı olarak da Nevzat'ı seçti.