MasterChef'te büyük heyecan: İlk şef önlüğünü giyen isim belli oldu

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri
MasterChef'te büyük heyecan: İlk şef önlüğünü giyen isim belli oldu

tv8'in sevilen yarışması MasterChef All Star'da ilk çeyrek finalist belli oldu. Peki, yaklaşık 6,5 aydır devam eden ekran MasterChef All Star'da kim ilk şef önlüğünü giydi? İşte yanıtı...

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu MasterChef All Star adım adım finale gidiyor.

MasterChef'te Tahsin, Kıvanç, Esra, Sergen, Barbaros, Hasan ve Eren şef önlüğünü giyebilmek için final haftasının ilk gününde kıran kırana mücadele verdi.

MasterChef'te büyük heyecan: İlk şef önlüğünü giyen isim belli oldu - Resim : 1

ŞEFLER YARIŞMACILARIN TABAKLARINI PUANLANDI

MasterChef All Star'ın ilk oyununda yarışmacılar haşhaş kullanarak yaratıcı ve lezzetli yemekler yapmaya çalıştı. Sürenin sonunda tadım yapan şefler, tabakları da tek tek puanladı. İlk oyunun sonunda Tahsin 19, Kıvanç 17,5, Esra 14,5, Sergen 18,5, Barbaros 20, Hasan 20,5, Eren de 21 puan aldı.

MasterChef'te büyük heyecan: İlk şef önlüğünü giyen isim belli oldu - Resim : 2

TAHSİN ŞEF ÖNLÜĞÜNÜ GİYDİ

Yarışmanın ikinci turunda ise ünlü şef Yoshizumi Nagaya konuk olarak geldi. Yarışmacılar, konuk şefin Tai No Confit tabağını yapmaya çalıştı. Gecenin sonunda verilen puanlarla Esra 33, Kıvanç 38,5, Sergen 45, Tahsin 50, Barbaros 42,5, Hasan 45, Eren ise 47 puana ulaştı. Böylelikle yarışmada ilk şef ceketini giyen isim 50 puan alan Tahsin oldu.

İlk şef önlüğünü giyerek çeyrek finale kalan Tahsin, "Çok mutluyum. Böyle başarılı anlarda hemen geçmiş geliyor. Galiba benden bir şeyler oluyor, diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi.

MasterChef'te büyük heyecan: İlk şef önlüğünü giyen isim belli oldu - Resim : 3

SOMER ŞEF FİNAL HAFTASINI AÇIKLADI

Çeyrek final heyecanına başlayan MasterChef All Star'da Somer Şef yeni bölümün başında final haftasını açıkladı. Somer Şef şunları söyledi,

"İlk olarak her gün iki oyun oynayacağız. Aynı pazar elemelerinde olduğu gibi ilk oyunumuz yaratıcılık oyunu olacak. Bugün bir ürünle başlıyoruz, yarın bu ürün sayısı iki olacak. Üç dört ve beş ürünü kullanmanızı isteyeceğimiz son güne kadar. Bugün sadece bir ürünü öne çıkarmak durumundasınız, ona göre de bir ürün seçtik.

Kaynak: Haber Global TV