Masterchef Türkiye’de ismini duyurmuştu! İlk rolünü kaptı

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri
Masterchef Türkiye’de ismini duyurmuştu! İlk rolünü kaptı

Brezilya'dan Türkiye'ye gelen ve MasterChef Türkiye yarışmasıyla adını duyuran Walison Fonseca, ilk sinema filmi "Allah Yazdıysa Bozsun" ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Masterchef Türkiye yarışmasıyla ünlenen Walison Fonseca, bu kez oyunculuk hünerleriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Masterchef Türkiye’de ismini duyurmuştu! İlk rolünü kaptı - Resim : 1

Hem model hem de oyuncu olan Fonseca, Türkiye'de rol aldığı ilk sinema filminin heyecanını yaşıyor. Yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu "Allah Yazdıysa Bozsun" adlı film, 18 Mart Cuma günü vizyona girecek.

Masterchef Türkiye’de ismini duyurmuştu! İlk rolünü kaptı - Resim : 2

“BURAYA AİT HİSSEDİYORUM”

Filmde de bir şefi canlandıran Walison Fonseca, "Bu sefer çok farklı bir Walison görecekler. Yakışıklı ünlü bir şef ama yaramaz" dedi. Brezilya'da dizilerde rol aldığını anlatan Fonseca şöyle konuştu:

"Daha önce birkaç Brezilya dizisinde oynamıştım ama bu benim ilk sinema filmim. ve Türkiye'deki ilk oyunculuğum. Bu da beni çok heyecanlandırıyor. Çok ülke gezdim ama kendimi buraya ait hissediyorum. Türk halkı da beni çok sevdi, bunun için minnettarım. O nedenle bu başlangıç benim için çok önemli. Harika bir yönetmen ve ekiple çalıştım. Walison'un bu yönünü gösterebileceğim için çok mutluyum."

Masterchef Türkiye’de ismini duyurmuştu! İlk rolünü kaptı - Resim : 3

“OYUNCU OLMAK İSTEDİĞİMİ 14 YAŞINDA KEŞFETTİM”

Oyunculuğun çocukluk hayali olduğunu söyleyen Walison Fonseca, kariyerine bu yönde devam edeceğini açıkladı: 

"Oyuncu olmak istediğimi 14 yaşındayken keşfettim. Brezilya'da 7 sene tiyatro eğitimi aldım. Dizilerde oynadım. Yine erken yaşta aldığım bir teklifle modelliğe başladım. İtalya, Amerika ve başka 10 ülkede modellik yaptım. Aslında modellik de iyi oyunculuk gerektiren bir meslek. Ama aktörlük her zaman kanımda vardı. Tabii ki Türkiye'de aktörlük yapabilmek için de çok çalışıyorum, çünkü farklı bir dil benim için."

YENİ HEDEFİ TÜRK DİZİLERİ

Bundan sonraki hedefinin bir Türk dizisinde rol almak olduğunu belirten Walison Fonseca, "Türkiye'de Brezilya dizilerinin çok izlendiğini duydum. Aynı şekilde Brezilya'da da Türk dizileri çok beğeniliyor ve izleniyor. Aslında benzer kültürler olduğunu görüyorum. Türkiye'de oyunculuk yapmaktan çok keyif aldım. İnanıyorum ki güzel projelerin parçası olacağım" dedi. Kaynak: Snob Magazin

Kaynak: Diğer

MasterChef Türkiye magazin magazin haberleri