MasterChef Türkiye'de 100 bin TL'lik ödülün sahibi Gamze oldu

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye'de 100 bin TL'lik ödülün sahibi Gamze oldu

MasterChef Türkiye All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar 100 bin TL'lik ödül oyununu kazanmak için ter döktü. Kırmızı takımın bir üst tura kaldığı yarışmanın galibi ise Gamze oldu.

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye, dün akşam 33. bölümle ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları son bölümde 100 bin TL'lik ödülü kazanmak için ter döktü. Gecenin sonunda ise Gamze büyük ödülü kazandı.

MasterChef Türkiye'de 100 bin TL'lik ödülün sahibi Gamze oldu - Resim : 1

İki takım ilk turda Türk mutfağından yemek yaptılar. İlk aşamayı kazanan takım ise Berker, Büşra, Gamze, Tolga, Batuhan, Tahsin, Eray, Tanya, Dilara ve Barış'ın yer aldığı kırmızı takım oldu. Yarışmacılar daha sonra ise kuzu sakatattan yaratıcı yemek yaptılar.

MasterChef Türkiye'de 100 bin TL'lik ödülün sahibi Gamze oldu - Resim : 2

GAMZE 100 BİN TL KAZANDI

Yaratıcılıklarını ve lezzetlerini konuşturan yarışmacılar, verilen süre içerisinde en lezzetli yemeği yapmaya çalıştı. Gecenin sonunda ise Tahsin ve Gamze son ikiye kaldı. Rakibinden daha lezzetli yemeği yaparak 100 bin TL'nin sahibi ise Gamze oldu. Yaşadığı mutluluğu paylaşan Gamze, "100 bin TL'yi yeni açacağım restoranının finansı için kullanacağım. Yeni açacağım restoranımda sizlerin ve Acun Medya'nın katkısı olduğu için çok mutluyum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye magazin haberleri MasterChef