MasterChef Türkiye yarışmacısı Eda, 5 yıllık hayali olan kafeyi açtı

MasterChef Türkiye yarışmacısı Eda, 5 yıllık hayali olan kafeyi açtı

MasterChef Türkiye'nin bu sezonki yarışmacılarından Eda Karabulut, 5 yıllık hayali olan kafeyi kız kardeşiyle birlikte açtı.

'MasterChef Türkiye 2019' yarışması ile adını duyuran Eda Karabulut, yıllardır kurduğu hayalini gerçekleştirdi. Pastacılık yapan Eda Karabulut, 5 yıllık hayali olan kafeyi, kız kardeşiyle birlikte açtı. Kendisine kafe açması yönünde birçok kişiden baskı yapıldığını belirten Eda, "Gerçekten şu an hayalimi yaşıyorum, çok mutluyum" dedi. 

MasterChef Türkiye yarışmacısı Eda, 5 yıllık hayali olan kafeyi açtı - Resim : 1

MASTERCHEF EDA'NIN YAŞADIĞI ZOR GÜNLER

Masterchef Türkiye yarışmacısı Eda Karabulut, küçük yaşta annesinin uğradığı şiddete tanık olduğunu dile getirerek dikkat çekmişti. Karabulut, "Hepinizin bildiği gibi bir yarışma programındaydım. Orada yarışmacı arkadaşlarım tarafından inanılmaz derece bir mobbinge uğradım. Bunu zaten birçok insan gördü, fark etti. Asla pes etmedim, mücadele ettim. Korkup onlara yanaşmaya çalışmadım. Annemden farkım şu; ben şiddete hiç maruz kalmadım. Annem kaldı, gerçekten çok seviyorum babamı, Allah ona uzun ömürler versin ama annemi sindirmiş, bir şekilde ezmiş ama bana yapamadı. 10 yaşında bir çocuktum, gece anneme şiddet uygularken kalkıp yatağımdan 'anneme vuramazsın baba' deyip onun karşısında durdum ve o günden sonra annem asla şiddete maruz kalmadı. Annemle babam şu an evliler ve çok şükür çok uzun zamandır devam ediyor" diye konuşmuştu.

MASTERCHEF EDA KİMDİR?

MasterChef Eda 34 yaşında 8 yıllık evli ve ikiz çocuk annesi. İstanbul'da doğdu büyüdü fakat aslen Sivaslı. 

MasterChef Türkiye MasterChef Eda Karabulut