MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'i çileden çıkardı: 'Kendine gel!'

MasterChef Türkiye
MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'i çileden çıkardı: 'Kendine gel!'

tv8'in popüler yarışması masterChef Türkiye'de, Danilo Zanna'nın imza tabağını yapmaya çalışan yarışmacılardan biri yemeğini yetiştiremeyince Mehmet Yalçınkaya'yı sinirlendirdi.

MasterChef Türkiye'nin, 14 Eylül Salı akşamı yayınlanan son bölümünde kırmızı takım ilk bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. 

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları yeniden tezgah başına geçti.

MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'i çileden çıkardı: 'Kendine gel!' - Resim : 1

Bu oyunda yarışmacılardan istenen yemek Danilo Zanna'nın imza tabağı maritozzo salato oldu. Ancak 50 dakikalık süre sonunda yarışmacılardan Şükrü yemeğini yetiştiremedi.

MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'i çileden çıkardı: 'Kendine gel!' - Resim : 2

YEMEĞİNİ YETİŞTİREMEYEN ŞÜKRÜ, MEHMET ŞEF’İ KIZDIRDI

Şükrü'nün sözleriyle sinirlenen Mehmet Yalçınkaya ise “Sen bize bu sabah 'daha yemeğimi yemediniz' dedin. Ama bu gidişle yiyeceğe de benzemiyoruz. Biz senden ne zaman yemek yiyeceğiz. Elinizde bir parça da olsa tabağa koyacaksınız. Kendine gel. Bir dahaki uyarımız böyle olmaz sana" sözleriyle tepki gösterdi.

MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef'i çileden çıkardı: 'Kendine gel!' - Resim : 3

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER? 

MasterChef'te oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyununa gitti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan'ın eleme potasına Burcu'yu gönderdi. Kırmızı takımda daha sonra ise eleme oylaması gerçekleşti.

MasterChef eleme oylamasında adı en çok yazılan Mustafa oldu. Mustafa Burcu'dan sonra eleme potasına giren ikinci aday seçildi. Böylece MasterChef eleme adayları Burcu ve Mustafa olarak seçildi.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye 2021 MasterChef Mehmet Yalçınkaya TV8 TV8 yarışmaları MasterChef son bölüm Mehmet Şef