MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? Eleme adayları kimlerdi?

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? Eleme adayları kimlerdi?

TV8 ekranlarının dikkat çeken yarışması MasterChef Türkiye 2020'de elenen isim dün akşam belli oldu. Bir hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? İşte tüm merak edilen sorunların yanıtları…

Üçüncü sezonuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye 2020, dün akşam gerçekleşen eleme gecesiyle nefes kesti.

MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? Eleme adayları kimlerdi? - Resim : 1

MasterChef Türkiye 2020'de eleme oyunu iki etaptan oluştu. İlk eleme oyununun birinci turu sonunda 6 isimden 3 isim elenmekten kurtulurken, 3 isim ise eleme oyunu oynadı. İşte MasterChef’te elenen ve kazananlar...

MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? Eleme adayları kimlerdi? - Resim : 2

MasterChef 2020'ye veda eden isim dün akşam ekrana gelen bölümün ardından belli oldu. İlk oyunda başarılı olan 3 tabak arkadaşlarının yanına balkona çıkmaya hak kazanırken son üç isim ise şefler tarafından yapılan bir yemek konusunda hünerlerini sergiledi. Yapılacak olan son yemeği en kötü yapan isim ise dün akşam MasterChef'e veda eden isim oldu.

MasterChef 2020'nin ilk eleme oyununda ilk etapta marketten alınacak ürünler ile özgün bir yemek çıkarmaları yarışmacılardan istendi. Şefler tarafından marketten alınan yemekler ile özgün bir çalışma yapılması istenen turda en başarılı tabağı yapan isim Eray Aksungur oldu. Eray'ın ardından yaptığı tabak ile şefleri etkilemeyi başaran bir diğer isim ise Duygu oldu. MasterChef Duygu'nun ardından en başarılı 3. tabağı yapan isim ise Ayyüce oldu ve MasterChef'te yollarına devam etme şansı elde ettiler. 

MasterChef Türkiye 2020'de kim elendi? Eleme adayları kimlerdi? - Resim : 3

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020 'DE KİM ELENDİ?

Yarışmacılara Ciğer Sama için 40 dakika süre verildi. Bu etapta en güzel yemeği yapan ve yoluna devam eden ilk isim Celal olurken ikinci isim ise Esra oldu. MasterChef 2020'ye bu yıl ilk veda eden isim ise Sedat oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

MasterChef’te Mavi ve Kırmızı takımdan eleme potasına giren isimler; Celal, Sedat, Eray, Esra, Ayyüce ve Duygu oldu.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye 2020