MasterChef Türkiye 2020'de eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef Türkiye 2020'de eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef Türkiye 2020'nin son bölümünde ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları, şeflerin istedikleri yemekleri en iyi şekilde yapabilmek için mücadele etti. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

MasterChef Türkiye 2 Eylül tarihli yeni bölümünde yarışmacılar haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla şefler, yarışmacılardan bu hastaların yiyebileceği türden 5 tabaklık bir menü hazırlamalarını istedi. Kendilerine verilen süre içerisinde tabaklarını hazırlayan yarışmacılar, daha sonra tadım için şeflere sunum yaptı. Şefler, yaptıkları tadımın ardından daha çok beğendikleri yemekleri not ederek tercihini yaptı.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Heyecan dolu mücadelenin sonunda haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı takım oldu.

MasterChef Türkiye 2020'de eleme adayları belli oldu! Dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 1

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI BARBAROS KAZANDI

MasterChef'te takım dokunulmazlığını kaybeden Mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Yarışmacılar şeflerin istediği uzak doğu mutfağından 'tom yum goong' çorbasını en iyi şekilde yapabilmek için tezgah başına geçti. Bu bölümde ise en iyi tabağı hazırlayan yarışmacı şefler tarafından Barbaros olarak belirlendi.

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

MasterChef Türkiye 2020'nin son bölümünde iki eleme adayı daha belli oldu. Geçtiğimiz gün yapılan turlar sonrası Özgül ve Duygu eleme adayı olarak belirlenmişti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros haftanın 3. eleme adayı olarak Berker'i söyledi. Daha sonra mavi takım arasında yapılan oylamanın ardından da en fazla oyu alan yarışmacı Ebru oldu ve haftanın 4. eleme adayı seçildi.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef 2020’de bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları karşı karşıya geldi. Meksika Mutfağı’ndan esintilerin ekrana geldiği yeni bölümde şefler istedikleri yemekleri en başarılı şekilde hazırlayan takımlara dokunulmazlığı verdi. Böylece Mavi takımın beş dakikalık avantaj ile başladığı dokunulmazlık oyununun kazananı oldu.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye 2020 çölyak hastalığı