MasterChef'te ilk finalist belli oldu! (28 Aralık 2020)

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef'te ilk finalist belli oldu! (28 Aralık 2020)

MasterChef Türkiye 2020'de final haftası heyecanı yaşanıyor. Yarı finalde Emir, Barbaros ve Serhat'ın üç oyun oynadığı yarışmada, bir yarışmacı finale adını yazdırmaya hak kazandı. MasterChef finalisti kim oldu? MasterChef eleme adayları kim oldu?

MasterChef'in son bölümünde Emir ile Özgül arasında yapılan düelloyu kazanan isim Emir olmuş, Özgül yarışmaya veda etmişti.

Dün gerçekleşen final haftasında Emir, Barbaros ve Serhat üç farklı yemek yaptı. MasterChef'de birinci yemek zeytinyağının ön planda olduğu bir menü olurken, ikinci turda yarışmacılardan yaratıcı bir yemek istendi. 

Bu younda Serhat'ın kılçık hatası yapması, jüriden ceza almasına sebep oldu ve Serhat stüdyoda masaları yumrukladı.

Üçüncü oyunda ise yarışmacılar kendilerine özgü bir tatlı yaptılar. Puanlama sonucunda en yüksek puanı alan Barbaros finale giden ilk isim oldu. Barbaros 71 puan toplamayı başarırken, Serhat 65, Emir ise 61 puanda kaldı. 

Dün ekrana gelen bölümde Somer Şef, Emir'e kaşık atarak 9 puan verdi ve "Kaşığımı attığımda eleştirilecek bir şey yok demektir" dedi. Öte yandan Barbaros'a da Mehmet Şef kaşık atarak, "Masterchef'te bu puanı ilk kez veriyorum. Çok uyumlu bir tabak. Tebrik ediyoruz" dedi.

Bu akşam yayınlanacak bölümde Emir ve Serhat arasında yaşanacak çekişmeli düelloda iki başarılı isim adını finale yazdırmaya çalışacak. 

MasterChef'te ilk finalist belli oldu! (28 Aralık 2020) - Resim : 1

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

MasterChef 2020’de adını finale yazdırmayı başaran başarılı isim Barbaros Yoloğlu 26 yaşında. Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin üstünü çizdi. Barbaros Yoloğlu üçlü elemelerde Deniz Aktuğ ve Murat Kaplan ile karşı karşıya gelerek yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye 2020