MasterChef'te ilginç anlar! Mehmet Şef fark etti, tadılmadan gönderildi

MasterChef'te ilginç anlar! Mehmet Şef fark etti, tadılmadan gönderildi

MasterChef'te 25 Temmuz Pazar akşamı ekranlara gelen bölümde üçlü düello elemelerinin yapıldığı ikinci turda, şeflerin karşısına çıkan Oktay Uğur, büyük talihsizlik yaşadı. Uğur'un yemeği tadılmadan gönderildi.

MasterChef’te yeni sezon heyecanı sürüyor. Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun oturduğu yarışmada ikinci tur elemeleri büyük bir heyecanla devam ediyor.

BÜYÜK TALİHSİZLİK

Dün akşam 20’nci bölümüyle izleyici karşısına çıkan MasterChef’te yarışmacı adaylarından biri olan Oktay Uğur, talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef'te, şefler; üç yarışmacıdan erişte istedi. Hamur yoğuran genç yarışmacı, heyecan ve stüdyodaki spotlar nedeniyle terledi. Oktay'ın kafasından damlayan terlerin yoğurduğu hamura karıştı.

MEHMET YALÇINKAYA UYARDI AMA...

Yarışmacının aşırı terlemesinden şüphelenen ve bu konuda sık sık Oktay Uğur'u uyaran Mehmet Yalçınkaya, kamera kayıtlarını inceledi. Şef Yalçınkaya, yarışmacının ter damlalarının iki defa hamura aktığını fark etti. Ünlü şef, hijyenik bir sıkıntı olduğu gerekçesiyle Oktay'ın yemeği tatmadı. Böylece yarışmacı Oktay Uğur, yaşadığı talihsiz olayla birlikte; ikinci turda MasterChef stüdyosundan gönderildi.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Danilo Zanna Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu