MasterChef'te gerginlik! Eleştirilere dayanamayan Aziz'e sert çıktı

MasterChef Türkiye
MasterChef'te gerginlik! Eleştirilere dayanamayan Aziz'e sert çıktı

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Sokak lezzetlerinin yapıldığı gecede gergin anlar yaşandı.

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen kırmızı ve mavi takım yarışmacıları şeflerin isteği doğrultusunda sokak yemeklerini yaptı.

DOKUNULMAZLIK MAVİ TAKIMIN OLDU

Menüde ise balık ekmek, ıslak hamburger, goralı, kumpir, nohut dürüm, bici bici, halka tatlısı yer aldı. Bu yemekleri yapması için takımlara yetmiş dakika süre verildi. Süre sonunda tadım yaparak oy birliği ile karar veren şefler, 4-3'lük skorla mavi takımın kazandığını açıkladı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞIN SAHİBİ BELLİ OLDU

MasterChef 2021'de dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımın yarışmacıları bu sefer de bireysel dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Danilo Zanna'nın imza tabağını yapan yarışmacılardan dokunulmazlığı kazanan isim Hamza oldu.

MasterChef'te gerginlik! Eleştirilere dayanamayan Aziz'e sert çıktı - Resim : 1

"BEN BUNLARA DALARIM"

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hamza, ilk eleme adayı olarak Azize'yi gösterdi. Eleme adaylarının belirlendiği oylamada ise gergin anlar yaşandı. Takım arkadaşlarının kendisine karşı olan suçlayıcı tavrından rahatsız olan Azize, rakip takımın yarışmacılarına dönerek "Ben bunlara dalarım. Bundan sonra her şey de yiyecekleri kişi benim" dedi.

MasterChef'te gerginlik! Eleştirilere dayanamayan Aziz'e sert çıktı - Resim : 2

ELEME ADAYLARI SEÇİLDİ

Altı yarışmacı arasında yapılan oylama sonucunda Dilara 4, Safanur 5 kez isimleri yazıldı. Son olarak Hamza'nın vereceği oylar ile haftanın ikinci eleme adayı Safanur oldu.

MasterChef'te gerginlik! Eleştirilere dayanamayan Aziz'e sert çıktı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye MasterChef MasterChef Türkiye 2021 MasterChef Azize magazin haberleri TV8