MasterChef'te Büşra'nın zor anları! Gözyaşlarına boğuldu

MasterChef'te Büşra'nın zor anları! Gözyaşlarına boğuldu

MasterChef Türkiye'nin 12 Ağustos Çarşamba ekrana gelen final turunda yarışan Büşra, hamuru pişirmek için fırını açmayı unutunca dakikalarca gözyaşı döktü.

MasterChef Türkiye’nin ilk final turunun tamamlanmasının ardından ikinci tur elemeleri başladı. Yarışmanın 16 kişilik ana kadrosuna girmek için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar, dün akşam yayınlanan yeni bölümde en iyi lazanyayı yapmaya çalıştı.

MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna girmek için mücadele veren yarışmacılardan Büşra yaptığı hata sebebiyle ikinci tura kalan 6 yarışmacı arasına giremedi. 

MasterChef'te Büşra'nın zor anları! Gözyaşlarına boğuldu - Resim : 1

Danilo Şef, Büşra'nın fırını açmadığını anlayınca," Büşra hamur pişti mi?" diye uyardı. Büşra, hamuru fırına atıp açmayı unutunca büyük bir şok yaşadı. Fırını açmayı unutan Büşra, dakikalarca gözyaşı döktü. 

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümünde ikinci tura kalanlar Uğur, Eray, Gülşah, Kayhan, Berk, Celal oldu.

Son 6'ya kalan yarışmacılar un ve şekerin ana aktör olduğu en yaratıcı lezzeti yapmaya çalıştı. En iyi performansı gösteren ise Berk oldu. MasterChef Türkiye'nin ilk 16'sına kalan 11. yarışmacı Berk oldu.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef