MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? 15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? 15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2020'nin 15 Aralık Salı ekrana gelen son bölümünde ödül ve eleme oyunları heyecanı yaşandı. Haftanın 2. eleme adayını belirleyecek olan oyunda yarışmacılar Danilo Şef'in imza yemeğini en iyi şekilde yapmak için yarıştı.

MasterChef Türkiye'nin 15 Aralık Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde haftanın 2. eleme adayı belli oldu. Ödül oyununda ise yarışmacılar Bolu mutfağına özgü yemekleri yaparak yarıştı.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef’te yarışmacılar Bolu’da mücadele etti. Serhat, Barbaros, Emir, Eray ve ÖzgüL 25 bin TL değerindeki para ödülü için misafirlere yemek hazırladı.

MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? 15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? - Resim : 1

Eray, Barbaros, Serhat, Özgül ve Emir'in hazırladıkları menüyü özel misafirler tattı ve şefler oylamaları açıkladı. Bolu'da oynanan ödül oyununu kazanan yarışmacı olan Eray oldu. Eray böylece MasterChef'te 25 bin TL'yi alan isim oldu.

MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? 15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? - Resim : 3

MASTERCHEF’TE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te haftanın ilk adayı Eray olmuştu. Son bölümde ise Barbaros, Serhat, Özgül ve Emir ikinci eleme oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmacılardan Danilo Zanna'nın imza tabağı olan aranjman yemeğini yapmaları istendi. Takım oyununun oynanmadığı gecede yarışmacılar Danilo Şef'in tekniğine göre yemeklerini hazırladı.

MasterChef'te 2. eleme adayı kim oldu? 15 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? - Resim : 4

MasterChef'te potaya giren Eray'ın ardından ikinci eleme aday Barbaros oldu. Gecenin birincisi ise Serhat seçildi.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye