MasterChef kim kazandı? MasterChef ana kadroya kim girdi?

HABER MERKEZİ
MasterChef Türkiye TV8
MasterChef kim kazandı? MasterChef ana kadroya kim girdi?

MasterChef kim kazandı? sorusunun yanıtı dün geceki programın ardından yanıtını buldu. Gecenin sonunda kazanan isim MasterChef'te 4. önlüğün sahibi oldu. Peki, MasterChef'te kadroya kim girdi ve kazanan kim oldu?

MasterChef Türkiye 2024'te ana kadroya giren son isim pazartesi günü belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 15 Temmuz tarihli son bölümünde yarışmacı adayları final eleme turunda bir kez daha karşılaştı. Peki, MasterChef son önlüğü kim kazandı? MasterChef'te ana kadroya kim seçildi?

MASTERCHEF'TE İLK TURDA KİMLER KAZANDI?

Yeni sezon heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye ilk etabında 9 yarışmacı adayı soya sosu ile yaratıcı tabak yapmak için mücadele verdi. Bu etapta Mehmet, Danilo ve Somer şef yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi.

Şeflerin verdikleri süre sonunda yapılan tabak değerlendirmesi ile ikinci tura çıkan isimler Ümmühan, Deniz, Bartu, Bera oldu.

MASTERCHEF ANA KADROSUNA KİM GİRDİ?

Gecenin ikinci ve son etabında ise şefler bu kez yarışmacı adaylarından ıspanaklı kol böreği hazırlamalarını istedi. Şefler bu turda yarışmacılara 50 dakika süre verdi.

Süre sonunda yemeklerin tadına bakan şefler Bartu ve Bera'nın böreklerinin yeterli pişmediğini söyledi. Finale ise Deniz ve Ümmühan kaldı. Gecenin finalinde ise rakiplerinden daha başarılı yemek yapan Ümmühan önlüğün sahibi oldu.