MasterChef kim elendi? 26 Eylül 2021 dün akşam elenen kim oldu?

MasterChef Türkiye
MasterChef kim elendi? 26 Eylül 2021 dün akşam elenen kim oldu?

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2021, 27 Eylül akşamı 77. bölümüyle ekranlara geldi. MasterChef’te bu hafta eleme adayı olanlar yarışmada devam edebilmek için ter döktü. Eleme adaylarının yemekleri sonrasında ise ünlü şefler kararlarını açıkladı ve MasterChef'ten elenen isim belli oldu.

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde elenen yarışmacı belli oldu.

İkinci dokunulmazlık oyunu yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Kazanan mavi takım olurken kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi.

Kazanan Tahsin, üçüncü eleme adayı olarak Emre’yi potaya gönderdi. Oylamada adı en çok yazılan Hamza ise dördüncü eleme adayı oldu.

MasterChef kim elendi? 26 Eylül 2021 dün akşam elenen kim oldu? - Resim : 1

MasterChef’te haftanın son dokunulmazlık oyunu kaybeden mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Eren, takım arkadaşları arasından seçtiği Hasan, beşinci eleme adayı oldu.

Takım oylamasında adı en çok yazılan Burcu ise haftanın altıncı eleme adayı oldu. MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Burcu, Hasan, Hamza, Emre, Sergen ve Mustafa, eleme gecesinde karşı karşıya geldi.

MasterChef kim elendi? 26 Eylül 2021 dün akşam elenen kim oldu? - Resim : 2

Eleme gecesinin ilk etabının tamamlanmasıyla birlikte şefler tadım yaptı ve sıra en başarılı üç tabak için karar aşamasına geldi. İlk turda en başarılı tabakları yapan Burcu, Sergen ve Hasan MasterChef'te kalmayı garantiledi.

Hamza, Emre ve Mustafa ise ikinci turda yeniden tezgah başına geçti. Yarışmacılardan ise Danilo Zanna'nın tarifiyle arancino yemeği yapmaları istendi.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU 

Verilen sürede ellerinden geleni yapan yarışmacılar, sunumlarını gerçekleştirdi. Şeflerin tadımı ardından MasterChef'te son ikiye Hamza ve Emre kaldı. Şeflerin ortak kararıyla bu hafta elenen yarışmacı Hamza oldu.

MasterChef kim elendi? 26 Eylül 2021 dün akşam elenen kim oldu? - Resim : 3

MASTERCHEF HAMZA KİMDİR?

Hamza Mercimek 24 yaşındadır. İstanbul'da yaşayan Hamza Mercimek aslen Boluludur. Aslen Bolulu olan Hamza Mercimek İstanbul Karaköy'de çalışmaktadır. Geçtiğimiz haftalarda yapılan final turunda Hamza'nın tabağı en iyisi seçilmiş ve ana kadroya girmeye hak kazanmıştır.

Sosyal medyayı da aktif kullanan Hamza Mercimek'in İnstagram'da toplamda 26 bin takipçisi bulunuyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye 2021 MasterChef 77. bölüm izle MasterChef dokunulmazlık oyunu masterChef Hamza TV8 TV8 yarışmaları