Masterchef'te bu hafta elenen kişi belli oldu

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri
Masterchef'te bu hafta elenen kişi belli oldu

TV8 ekranlarında izleyicileri ile buluşan yarışma programı MasterChef All Star'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Geçen hafta yarışmaya Gamze veda etmişti. Peki, bu hafta elenen isim kim oldu?

TV8'de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye'de 24 Eylül pazar akşamı elenen ismi belli oldu.

MASTERCHEF'TE KİM GİTTİ?

İlk etapta yarışmacılar şeflerin verdikleri malzemelerle yaratıcılık tabağı hazırlayarak hünerlerini sergiledi. 

Masterchef'te bu hafta elenen kişi belli oldu - Resim : 1

Gecenin ikinci etabında ise son üçe kalan yarışmacılar şef tabağı hazırladı. Bölümün finalinde ise en başarısız tabağı yapan yarışmacı Sefa oldu. 

Yarışmaya veda eden Sefa, ''Psikolojimi toparlayamamışım. Ben bu mesleği bırakmayacağım. Sonuna kadar gideceğim. Beni daha çok göreceksiniz. Gastronomi sektöründe Dünyanın da Türkiye'nin de benden kurtuluşu yok'' ifadelerini kullandı.

Sefa ayrıca şu sözleri söyledi:

"Benim hikayem burada bitti ama aslında devam ediyor. Bütün dünya bunu görecek. Yarışmanın ciddiyetini ufak tefek esprilerle soğutmak istiyordum. İyi ki tekrar bu maceraya katılmaya cesaret etmişim. 11 haftadır buradaydım. Doğru bir şekilde gitseydim en az 10 hafta daha burada olacağıma inanıyordum. Kendi sezonumda bu önlüğü bir daha giyebilecek miyim acaba diye düşünüyordum. Bu önlüğü bir daha giyemeyeceğime o kadar eminim ki elime çok güzel fırsat geçmişti ama ben maalesef bu noktada sonlandırdım."

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef magazin haberleri