MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Mavi ve Kırmızı takım kaptanı kim oldu?

MasterChef Türkiye TV8
MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Mavi ve Kırmızı takım kaptanı kim oldu?

MasterChef'te haftanın ilk yarışması kaptanlık oyunu için gerçekleşti. Kaptanlık oyununu kazanarak Mavi Takım kaptanı olmayı arzulayan yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Mavi ve Kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı takım yarışmacıları...

Haftanın Mavi Takım kaptanı belli oldu. Şefler yarışmacılardan köfte yapmalarını istedi ve en iyi tabağı hazırlayan isim Mavi Takım kaptanı olmaya hak kazandı. Kaptan, rakibi Kırmızı Takım'ın da kaptanını belirledi. Peki, MasterChef kaptanlığı kim aldı? MasterChef Mavi ve Kırmızı Takım kaptanı kim oldu? İşte MasterChef Mavi Takım ve Kırmızı Takım yarışmacıları.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef'te en iyi tabağı yapan isim Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Kaan 3 evet ile bu haftanın Mavi Takım kaptanı oldu ve dokunulmazlığı aldı. Kaan "İlk defa Mavi Takım kaptanlığını aldım, güzel bir duygu mutluyum" dedi.

Kaptan Kaan, Kırmızı Takım kaptanı olarak da Ezgi'yi seçti. Bu seçimin ardından MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. Kaptanlar takımlarına yarışmacıları seçerken ilginç bir tablo ortaya çıktı. Günün sonunda Mavi Takım'ın yarışmacıları sadece erkek yarışmacılardan oluşurken Kırmızı Takım'ın yarışmacıları da sadece kadınlardan meydana geldi. Böylelikle bu hafta kadın ve erkek yarışması gerçekleşecek. MasterChef tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istediklerini söyleyen yarışmacılar bu durumu önceden düşündüklerini ve erkeklerden rica ettiklerini söylediler. Şefler ise sadece bu durumun değil genel olarak ilk defa kadın erkek eşitliğini olduğu bir sene olduğunu belirttiler.

Mavi Takım

Kaan (Kaptan)

Akın

Alper

Kerem

Hakan

Onur

Semih

Emre

Nevzat

Muratcan

Kırmızı Takım

Ezgi (Kaptan)

Ayşe

Zeynep

Eda

Beril

Beyza

Yudum

Nigar

Şirin

Zübeyde

MASTERCHEF'TE GEÇEN HAFTA ELEN YARIŞMACI KİM OLDU?

İkinci etapta şef tabağını en az başarılı yaparak MasterChef'e veda eden yarışmacı Çağlar oldu