MasterChef haftanın eleme adayları kimler oldu?

MasterChef Türkiye TV8 Magazin Haberleri
MasterChef haftanın eleme adayları kimler oldu?

MasterChef 2024 yarışmasında dün akşam haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kıran kırana geçen mücadelede bir takım gecenin galibi olarak dokunulmazlığı aldı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 22 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kimler oldu?

MasterChef'te bu haftanın üçüncü takım yarışması tamamlandı. Dokunulmazlık oyunu için her iki takımın yarışmacıları da soluk soluğa bir mücadele içine girdiler. İlk etapta Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlığı almak için kıyasıya rekabet ettiler. Kazanan takım dokunulmazlığın sahibi olurken kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 22 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Mavi ve Kırmızı takımdan ilk etapta Akdeniz Ülkerlerinden yemekler yapılması istendi. 7 farklı çeşit ve farklı coğrafyalara ait yemekler tek tek sıralandı.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

En iyi tabağı yapan takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Takım yarışmasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Şefler tek tek Kırmızı ve Mavi Takımın yemeklerini tattılar. Şeflerin beğenisini kazanan ise Mavi takım oldu. Böylelikle Mavi Takım dokunulmazlığın sahibi oldu ve rahat bir nefes aldı. Kaybeden Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık için yeniden yarışan Kırmızı Takım'da 4 kişinin tabağı şefler tarafından beğenildi. Günün birincisi olarak bireysel dokunulmazlığı alan isim ise Zeynep oldu.

MASTERCHEF 5. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Zeynep günün ilk eleme adayı olarak Ayşe'yi seçti.

MASTERCHEF 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Günün ikinci eleme adayı olarak Kırmızı Takım yarışmacıları oylama yaptılar. Oylamanın sonucunda ise diğer eleme adayı olarak potaya giden isim Alper oldu.

MASTERCHEF 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

21 Ağustos Çarşamba akşamı günün ikinci eleme adayı olarak Kırmızı Takım yarışmacıları oylama yaptılar. Oylamanın sonucunda ise diğer eleme adayı olarak potaya giden isim Çağlar oldu.

MASTERCHEF 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

21 Ağustos Çarşamba akşamı bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre günün ilk eleme adayı olarak Zübeyde'yi söyledi.

MASTERCHEF 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

20 Ağustos Salı akşamı Mavi Takım'ın kaptanı olan aynı zamanda hem dokunulmazlığı alan Onur, oylamada ikinci eleme adayı eşitlikten dolayı belirlenemeyince bir tercih daha yapmak zorunda kaldı. Kaptan Onur ikinci eleme adayı olarak da Nevzat'ı seçti.

MASTERCHEF İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

20 Ağustos Salı akşamı ekranlara gelen ilk dokunulmazlık yarışında bireysel dokunulmazlığı alan Onur ilk eleme adayı olarak Ümmühan'ı söyledi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayı Ümmühan oldu.