MasterChef Güzide suç duyurusunda bulundu: Siber zorbalığa maruz kaldım

MasterChef Güzide suç duyurusunda bulundu: Siber zorbalığa maruz kaldım

2019 yılında katıldığı MasterChef Türkiye ile adını duyuran Güzide Mertcan yarışmadan sonra 7 milyon TL'lik lüks villasıyla uzun süre konuşulmuştu. MasterChef Güzide, kendisi ve eşi hakkında hakaret içerikli sözler sarf ettiği iddiasıyla YouTuber Ata Benli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Güzide Mertcan, TV8’de yayınlanan 'MasterChef Türkiye 2019' ile adını duyurdu. Yarışmanın öne çıkan isimlerinden olan MasterChef Güzide, 7 milyon TL değerindeki evinin haber olmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

MasterChef Güzide suç duyurusunda bulundu: Siber zorbalığa maruz kaldım - Resim : 1

Hakkındaki haberler arından YouTuber Ata Benli, sahibi olduğu sosyal medya kanalından bir video yayınladı. Videoda Güzide-Mustafa Mertcan çiftinin sahibi olduğu lüks yaşamla ilgili yorumda bulundu.

MasterChef Güzide suç duyurusunda bulundu: Siber zorbalığa maruz kaldım - Resim : 2

"İFTİRAYA MARUZ KALDIM"

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Ata Benli tarafından yayınlanan video sonrası, savcılığa suç duyurusunda bulunan Güzide Mertcan, Benli'nin sarf ettiği sözlerle iftiraya maruz kaldığını huzur ve sükununun bozulduğunu ileri sürdü.

Dilekçesinde Youtuber Benli'nin kendisi ile ilgili rüşvet vererek programda kaldığı, lüks yaşamı sayesinde tanınırlığının arttığı gibi gerçek dışı sözler sarf ettiğini belirten Mertcan, siber zorbalığa maruz kaldığını, şahsın tanınırlığının yüksek olduğu için hakkında sözlerle onur ve saygınlığının zedelendiğini beyan etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Güzide magazin haberleri YouTuber Ata Benli Güzide Mertcan