MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını kaç paraya satacak?

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını kaç paraya satacak?

MasterChef Türkiye'nin yarışmacılarından Güzide Mertcan, 7 milyon TL'lik evi ile sık sık gündeme geliyor. Lüks eviyle eleştirilen MasterChef Güzide, evini satmaya karar verdi.

Evli ve 3 çocuk annesi olan MasterChef Güzide İstanbul'da lüks bir villada yaşıyor. Evinin fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesabından paylaşan Güzide'nin evinin değeri 7 milyon TL.

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını kaç paraya satacak? - Resim : 1

Eleştirilerin hedefinde olan MasterChef Güzide son açıklamasında, "Bizim sitede 80 tane ev var. Bizimkinden pahalı binlerce villa var. Muhafazakar aile sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi, siz cevap verin o zaman. Binlerce villanın içinde sadece neden kapalı olan suçlanıyor?" demişti.

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını kaç paraya satacak? - Resim : 2

MasterChef Güzide iddialara göre villasını satmaya karar verdi. 7 milyonluk villası ile çok konuşulan MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan'ın evini 8.5 milyon TL'ye satılığa çıkardığı iddia edildi.

KARDEŞİ DE GÜNDEM OLDU

7 milyonluk lüks villasıyla bir süredir gündemden düşmeyen MasterChef Güzide'nin kardeşi Tuğba Tokmak da gündem oldu. Sosyal medyada yaklaşık 40 bin takipçiye sahip olan Tokmak, sık sık paylaştığı pozlarla göze çarpıyor.

Ablası gibi yemeklere değil, tekstile yönelen Tokmak, bu uğurda birkaç kez iflas etti, ancak pes etmedi. Tokmak, tesettür giyiminde iki markaya sahip.

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını kaç paraya satacak? - Resim : 3

MasterChef Güzide 7 milyon TL'lik villasını kaç paraya satacak? - Resim : 4

MasterChef Türkiye Güzide Mertcan MasterChef Güzide