MasterChef eleme adayları kimler? MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan kim oldu?

MasterChef Türkiye TV8 Dizi Haberleri
MasterChef eleme adayları kimler? MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan kim oldu?

MasterChef 2024 yarışmasında dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Kıran kırana geçen mücadelede düello sonuçları kazanan takımı belirledi. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kimler oldu?

MasterChef'te yeni haftanın ikinci takım yarışması tamamlandı. Dokunulmazlık oyunu için her iki takımın yarışmacıları da soluk soluğa bir mücadele içine girdiler. İlk etapta Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlığı almak için kıyasıya rekabet ettiler. Kazanan takım dokunulmazlığın sahibi olurken kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef 2024'te dokunulmazlık oyunu için ilk etapta yarışmacılardan tepsi mantısı istendi. Düellolarda en iyi tabağı çıkaran Mavi Takım dokunulmazlığı alırken Kırmızı Takım bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgah başına geçti. Düelloların kazananı Mavi Takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık için yeniden yarışan Kırmızı Takım'da 4 kişinin tabağı şefler tarafından beğenildi. Günün birincisi olarak bireysel dokunulmazlığı alan isim ise Emre oldu.

MASTERCHEF 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Emre günün ilk eleme adayı olarak Zübeyde'yi söyledi.

MASTERCHEF 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Günün ikinci eleme adayı olarak Kırmızı Takım yarışmacıları oylama yaptılar. Oylamanın sonucunda ise diğer eleme adayı olarak potaya giden isim Çağlar oldu.

MASTERCHEF İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

20 Ağustos Salı akşamı ekranlara gelen ilk dokunulmazlık yarışında bireysel dokunulmazlığı alan Onur ilk eleme adayı olarak Ümmühan'ı söyledi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayı Ümmühan oldu.

MASTERCHEF 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi Takım'ın kaptanı olan aynı zamanda hem dokunulmazlığı alan Onur, oylamada ikinci eleme adayı eşitlikten dolayı belirlenemeyince bir tercih daha yapmak zorunda kaldı. Kaptan Onur ikinci eleme adayı olarak da Nevzat'ı seçti.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

19 Ağustos Pazartesi akşamı gerçekleşen MasterChef 2024 yarışmasının üçüncü haftasında en iyi simidi yaparak Mavi takım kaptanı olan yarışmacı Onur oldu.

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

Mavi Takım kaptanı olmaya hak kazan Onur, Kırmızı Takım Kaptanı olarak Beyza'yı seçti. Böylelikle kaptanların seçimleriyle takımlar da şekillendi.