MasterChef Barbaros Yoloğlu 100 günde bambaşka biri oldu! Son hali ağızları açık bıraktı

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri

MasterChef Türkiye 2020'nin en iddialı yarışmacılarından Barbaros Yoloğlu, tam 100 günde fit bir vücuda kavuştu. MasterChef'in finale kadar çıkan yarışmacısı Barbaros, inanılmaz değişimini sosyal medyada gözler önüne serdi.

'MasterChef Türkiye' yarışmasının 2020 yılındaki sezonunda başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Barbaros Yoloğlu, finale çıkma başarısı göstermişti. Canlı yayında Serhat Doğramacı ile kıyasıya bir mücadele veren Barbaros, fenomen yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

MasterChef Barbaros Yoloğlu 100 günde bambaşka biri oldu! Son hali ağızları açık bıraktı - Resim : 1

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Barbaros Yoloğlu, son paylaşımıyla magazin gündemine geldi. 28 yaşındaki aşçı, inanılmaz değişimi ile herkese büyük şaşkınlık yaşattı.

MasterChef Barbaros Yoloğlu 100 günde bambaşka biri oldu! Son hali ağızları açık bıraktı - Resim : 2

"BU BİR SON DEĞİL, YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

Fazla kilolarından kurtulan Barbaros Yoloğlu, Instagram hesabından son halini yayınladı ve şu mesajı yazdı:

"100 günlük değişimin sonuna geldik. Bu süreçte yaşadığım zorluklarda bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Dönem dönem zorluklar ile geçse de benim için çok güzel bir süreç oldu ve bu bir son değil, yeni bir başlangıç. Şimdi sırada 100 günde üstüne ne koyabiliyoruz, o var. Vücut geliştirme bir sanat ise kendinizi sanatkarın kalemine bırakmalısınız. Bırakın sizi tüm hatları ile çizebilsin, öyle herkesin dediğine de kulak asmayın. Antrenör ile aranızdaki ikili güveniniz sonucunda sürece bağlı kalıyorsanız gelişim kaçınılmazdır. Beklemede kalın yakında bu süreçte neler yaşadık, YouTube kanalımda 2-3 bölüm aşamada yayınlayacağım."

MasterChef Barbaros Yoloğlu 100 günde bambaşka biri oldu! Son hali ağızları açık bıraktı - Resim : 3

Barbaros’un değişimiyle ilgili sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

MasterChef Barbaros Yoloğlu 100 günde bambaşka biri oldu! Son hali ağızları açık bıraktı - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Barbaros Yoloğlu MasterChef Türkiye