Masterchef All Star'da arsa ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu

Magazin Haberleri
Masterchef All Star'da arsa ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu

tv8'in sevilen yarışması MasterChef All Star'ın son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Masterchef'te ilk kez yaşanan arsa ödülü sahibini buldu. İşte Masterchef 124. bölümün arsa kazanan yarışmacısı...

Masterchef All Star'da yarışmacılar bu kez ödül oyununda arsa için mücadele etti. Yarışmacılar Lüleburgaz'da çekime giderken arsa ödülü için Trakya mutfağı yaptı. Burada kıyasıya mücadele devam ederken takım oyunu sırasında mavi takım adeta zor anlar yaşadı.

Masterchef All Star'da arsa ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu - Resim : 1

9 yarışmacının olduğu takımda 5 reçete olması nedeniyle kimi isimler boşta kaldı. Boşta kalan isimlerden biri de Azize oldu.

Önce yarışmacılara yardım etmek isteyen fakat kendi döneminde yarıştığı takım arkadaşı Sergen tarafından sert cümlelerle karşılaşan Azize, gözyaşlarını tutamadı. Yarışmacıların ikna etme çalışmalarına yanıt vermeyen Azize, oyunda yer almak istemediğini dile getirdi. Kenarda duran Azize, eğer mavi takım kazanırsa emek vermediği için ikinci etapta da yer almayacağını belirtti.

Masterchef All Star'da arsa ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu - Resim : 2

KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Yarışmacılar daha sonra stüdyoya döndü. Ödül oyununun ilk etabını kazanan mavi takım oldu. Tatlıya gelmeden kazanan mavi takım büyük sevinç yaşadı. Fakat stüdyoya dönüldükten sonra Azize kendi yaşadıklarını anlattı. 9 yarışmacıdan 8'ine yardım isteyip istemediklerini sorduğunu dile getiren Azize, yarışmada reçete almak istediğini vurguladı.

AZİZE ÖDÜL OYUNUNA KATILMADI

Mavi takımda yer alan Azize, ilk etapta yarışmadığı için, ikinci bölümde yer almak istemediğini dile getirdi. Azize'nin bu kararı şefler tarafından kabul edildi. Azize böylelikle ödül oyununun ikinci turunda yarışmadı.

Masterchef All Star'da arsa ödülünü kazanan yarışmacı belli oldu - Resim : 3

İKİNCİ ETABA GEÇTİLER

Mavi takımın yarışmacıları daha sonra ikinci tura geçti. Yarışmacılar sıfır atık kapsamında verilen ürünlerle yaratıcı tabaklar yaptı.

Son ikiye Sergen ve Kıvanç kaldı. Büyük ödülün kazananı Kıvanç oldu. Kıvanç yaptığı açıklamada arsayı annesine armağan edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef All Star TV8 Lüleburgaz