MasterChef All Star kadrosuna katılacak ilk isim belli oldu

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri
MasterChef All Star kadrosuna katılacak ilk isim belli oldu

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği MasterChef Türkiye yarışması 'All Star' olarak yeni sezonda yerini alacak. İzleyenleri ekran başına kilitleyecek olan MasterChef All Star'a katılacak ilk isim belli oldu.

Yeni sezonda Mehmet Yalçınkaya yerine Ömür Akkor'un getirileceği ve Somer Sivrioğlu'nun da programdan ayrılacağı konuşulan TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye bu sezon ekranlara 'MasterChef All Star' olarak gelecek.

MasterChef All Star kadrosuna katılacak ilk isim belli oldu - Resim : 1

MASTERCHEF ALLSTAR İÇİN BOMBA İSİM

MasterChef AllStar'ın kadrosunda ilk şampiyon Uğur Kardaş'ın olması bekleniyor. Uğur Kardaş'ın katılacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

MasterChef All Star kadrosuna katılacak ilk isim belli oldu - Resim : 2

MASTERCHEF UĞUR KARDAŞ KİMDİR?

Uğur Kardaş, 1996 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. Çanakkale'de ilk eğitimini tamamladı ve ardından Akdeniz Üniversitesi'nde okudu. Bir dönem memleketi Çanakkale'de 'Uğur Chef'in Mutfağı' adı altında mekan açtı. Kariyerine farklı şekilde yön vermek istediği için Türkiye'nin en ünlü steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulundu. Türk ve yabancı ülkelerin mutfağına ilgi duyan MasterChef Uğur, aynı zamanda motosiklet tutkunudur.

Kaynak: Haber Global TV

Somer Sivrioğlu Ömür Akkor MasterChef All Star Uğur Kardaş magazin haberleri