Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor?

Maske Kimsin Sen? Magazin Haberleri
Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı? Maske Kimsin Sen final mi yapıyor?

FOX TV'de yayınlanan ve Deniz Tansel Öngel’in sunduğu 'Maske: Kimsin Sen?’ programı hakkında sosyal medyada 'final' iddiaları ortaya atıldı. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı, final mi yapıyor?

Fox TV’de her Cuma ve Cumartesi ekrana gelen eğlence programı Maske Kimsin Sen'in final olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, Maske Kimsin Sen yayından kaldırıldı mı, final mi yapıyor? İşte tüm merak edilenlerin yanıtları... 

MASKE KİMSİN SEN YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Sunuculuğunu Tansel Öngel'in yaptığı ve jüri koltuğunda Alican Yücesoy, Melis Sezen, Eda Ece ve Doğu Demirkol'un oturduğu program için final iddiaları gündeme geldi. Her bölüm birbirinden farklı kostümlerle ünlülerin danslar eşliğinde şarkı söylediği program, format gereği takılan maskeler nedeniyle eleştiri konusu olmuştu.

Maske Kimsin Sen ile ilgili gündeme gelen final iddialarına yönelik Fox TV’den ve yapım şirketi Medyapım'dan resmi bir açıklama yapılmadı.

Maske Kimsin Sen 7. bölüm 5 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de seyirci karşısına çıkacak. Ancak yarışmanın Fox TV'nin pazar günkü yayın akışında bulunmaması dikkat çekti. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Maske Kimsin Sen final Maske Kimsin Sen Fox magazin magazin haberleri