'Maske Kimsin Sen' yarışmasının jürisinde sürpriz isim

Maske Kimsin Sen? Magazin Haberleri
'Maske Kimsin Sen' yarışmasının jürisinde sürpriz isim

Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol'un oturduğu Maske Kimsin Sen yarışmasına bu hafta sürpriz bir sanatçı dahil oluyor. İşte çok ses getirecek Maske Kimsin Sen yarışması yeni jüri üyesi…

Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği, Alican Yücesoy, Eda Ece, Melis Sezen ve Doğu Demirkol'un jüri olduğu, "Maske Kimsin Sen?" yarışmasında sürpriz bir konuk herkesi şaşırttı.

Cumartesi akşamları ekrana getirilen programda her hafta bir maske açılarak ünlü isim veda ediyor.

'Maske Kimsin Sen' yarışmasının jürisinde sürpriz isim - Resim : 1

Geçtiğimiz hafta programa 'Ayna' kıyafeti izleyici karşısına çıkan Biran Damla Yılmaz veda etti. Eda Ece, Biran Damla Yılmaz'ı gördüğünde ağlamıştı.

'Maske Kimsin Sen' yarışmasının jürisinde sürpriz isim - Resim : 2

Sosyal medyada maskenin altına olan isimler için tahmin yarışı yapılırken yayınlanacak yeni bölümde bir sürpriz yaşandı.

Jüri koltuğuna çok konuşulacak bir isim dahil oldu. Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy'un oturduğu Medyapım imzalı 'Maske Kimsin Sen?' yarışması son olarak jürideki bir sürpriz ile şaşırtacak.

'Maske Kimsin Sen' yarışmasının jürisinde sürpriz isim - Resim : 3

Dünyada birçok ülkede yayınlanan The Masked Singer'dan uyarlanan yarışmanın bu haftaki yeni bölümünde Murat Dalkılıç sürprizi yaşanacak.

MASKE KİMSİN SEN 7. BÖLÜM FRAGMANI

Maske Kimsin Sen 7. Bölüm 29 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Fox TV’de!

Kaynak: Haber Global TV

Maske Kimsin Sen Murat Dalkılıç magazin magazin haberleri