Mariah Carey: Ablam beni seks işçisi olmaya zorladı

Mariah Carey: Ablam beni seks işçisi olmaya zorladı

Grammy ödüllü şarkıcı Mariah Carey, katıldığı bir programda, 12 yaşındayken ablası Allison'ın kendisini seks işçisi yapmaya zorladığını iddia etti.

ABD'li şarkıcı Mariah Carey, hayatını anlatan kitapta geçmişte yaşadığı travmatik olayları dile getirdi. The Oprah Conversation adlı programa konuk olan Carey, yakında çıkacak olan The Meaning of Mariah Carey adlı kitabından bazı bölümler okudu. Carey, kitabında 12 yaşındayken ablası Allison'ın kendisini bir seks işçisi yapmaya zorladığını iddia etti. Carey, ablası Allison ile ağabeyi Morgan hakkında, eski ablam ve eski ağabeyim ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı her ikisinin de yıllarca kendisi hakkında yalanlar söyleyip kendisine saldırdıklarını öne sürdü. Mariah Carey, 12 yaşındayken ablası Allison'ın kendisine zorla uyuşturucu vermeye çalıştığını ve bu sırada da yaralayarak üçüncü derecede yanıklar oluşmasına yol açtığını ileri sürdü. Carey, ağabeyini uç noktada şiddete eğilimli, ablasını da travmalı diyerek tanımladı.

Mariah Carey: Ablam beni seks işçisi olmaya zorladı - Resim : 1

Bundan 9 yıl önce Mariah Carey'nin ablası Allison'ın, geçinmek için hayat kadınlığı yaptığı ve AIDS kaptığı haberleri basına yansımıştı. Allison Carey, yaşamak için başka bir seçeneği olmadığını ileri sürmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

Mariah Carey