"Maneviyatım ağır basıyor" diyerek tesettüre girmişti! İşte Tuğçe Tayfur'un son hali

Magazin Haberleri
"Maneviyatım ağır basıyor" diyerek tesettüre girmişti! İşte Tuğçe Tayfur'un son hali

"Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müzik ve sahne kariyerini noktalayan Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, tesettüre girdi. Tuğçe Tayfur sosyal medyadan son halini paylaştı.

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda maneviyata yöneldiğini ve sahneleri bıraktığını duyurdu. Bu kararıyla dikkat çeken Tayfur, tesettüre girdi.

"Maneviyatım ağır basıyor" diyerek tesettüre girmişti! İşte Tuğçe Tayfur'un son hali - Resim : 1

"YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABA"

Kariyerinin yanı sıra Burak Kalfa ile nişan atmasıyla gündeme gelen Tuğçe Tayfur, son paylaşımında hem nişanlısıyla barıştığını hem de tesettüre girdiğini duyurdu.
Instagram hesabından bir fotoğrafını yayınlayan ünlü isim "Pazartesiye yeni başlangıçlarla merhaba dedik" notunu düştü. Tuğçe Tayfur'un paylaşımına kısa sürede yorum ve beğeni yağdı. Ünlü isim, Instagram hesabından başı açıkken yayınladığı tüm paylaşımları sildi.

"Maneviyatım ağır basıyor" diyerek tesettüre girmişti! İşte Tuğçe Tayfur'un son hali - Resim : 2"Maneviyatım ağır basıyor" diyerek tesettüre girmişti! İşte Tuğçe Tayfur'un son hali - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Tuğçe Tayfur tesettür Ferdi Tayfur necla nazır Tuğçe Tayfur son hali