Makyajsız görüntülenen Nesrin Cavadzade çılgına döndü: O fotoğrafları sileceksiniz!

Makyajsız görüntülenen Nesrin Cavadzade çılgına döndü: O fotoğrafları sileceksiniz!

Nesrin Cavadzade, Nişantaşı'nda bir avukatlık ofisinin önünde maskesiz ve makyajsız görüntülendi. Objektifleri fark eden ünlü oyuncu, panikle zile basarak "Kapıyı açın" diye bağırdı. Basın mensuplarına ise "O fotoğrafları sileceksiniz! İstemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir avukatlık ofisinin önündeydi. Cep telefonuyla görüştüğü sırada maskesiz ve makyajsız olarak görüntülenen oyuncu, objektifleri fark edince binaya girmek istedi.

Makyajsız görüntülenen Nesrin Cavadzade çılgına döndü: O fotoğrafları sileceksiniz! - Resim : 1

"ÇABUK AÇIN, KAPIDA KALDIM"

Kapısı kapalı olan binanın girişinde Arap turist kafilesiyle karşılaşan oyuncu, zile basarak binadakilere "Çabuk açın, kapıda kaldım" diyerek çıkıştı.

Makyajsız görüntülenen Nesrin Cavadzade çılgına döndü: O fotoğrafları sileceksiniz! - Resim : 2

"O FOTOĞRAFLARI SİLECEKSİNİZ"

Basın mensuplarına "O fotoğrafları sileceksiniz! İstemiyorum" diyerek tepki gösteren ve turistlerin arasına kamufle olduğu sırada objektiflere kaçamak bakışlar atan oyuncunun, üzerine kahve döküldüğü ve yedek kıyafetlerinin gelmesini beklediği öğrenildi.

Makyajsız görüntülenen Nesrin Cavadzade çılgına döndü: O fotoğrafları sileceksiniz! - Resim : 3

Nesrin Cavadzade'nin bu hareketlerine bir anlam verilemedi.

GÖKHAN ALKAN İLE NİŞANLANMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Gökhan Alkan ile aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlanan Cavadzade, "Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz ve nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu" ifadelerini kullanmıştı.

Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan Nişantaşı turist magazin son dakika makyaj