Magazin gündemine damga vurmuştu! Cem Davran, Sevda Demirel ve Hande Ataizi olayının perde arkasını anlattı

Magazin Haberleri

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programının bu haftaki konukları usta oyuncular Cem Davran ve Erkan Can oldu. Davran, 22 yıl önce magazine damga vuran Sevda Demirel ve Hande Ataizi kavgasının iç yüzünü anlattı.

Cem Davran, Türk televizyon tarihine damga vuran Seda Demirel'in "Ne dedin sen?" diyerek Hande Ataizi'ye tokat atmasının perde arkasını anlattı.

"TALİHSİZ BİR OLAYDI"

2001 yılında yayınlanmaya başlayan 'İki Kere Kiki' programında yaşanan tartışmayla ilgili konuşan Davran, şunları söyledi: "Hande Ataizi ile yaptığımız 'İki Kere Kiki' programını ben yazdım. Bunun adı yanlış yazıldı o yüzden öyle kaldı. Aslında 'İki Kere İki' idi. O zamanlar ben şov yapıyordum. Şov karakterlerinin kıyafeti vardı. Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi. Ama o zamanlar magazin kameraları program kayıtlarına girebiliyordu. Yapımcı görüntüler daha sonradan verilecek dendi ve kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da. Talihsiz bir olaydı bu da. Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü. O zamanlar herkes şoka girmişti. Programdan çıktıktan sonra 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' demiştim. O da aslında teatral bir işti. Bir şov programıydı. Sonrasında çok da güzel bölümler çektik."

Magazin gündemine damga vurmuştu!  Cem Davran, Sevda Demirel ve Hande Ataizi olayının perde arkasını anlattı - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Haber Global Cem Davran Sevda Demirel Hande Ataizi candaş tolga ışık Az Önce Konuştum