Ahmet Mümtaz Taylan'dan Ali Atay'a: Görgüsüz! Olan var, olmayan var

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Ali Atay'a: Görgüsüz! Olan var, olmayan var

Bir döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisinde baba-oğlu canlandıran Ahmet Mümtaz Taylan ile Ali Atay'ın Twitter'daki esprili atışması dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Exxen'de yayınlanan Zeynep Bastık'ın programında Mor ve Ötesi grubunun 'Araf' şarkısını seslendirdi. Oyunculuğu kadar sesiyle de beğeni toplayan Hazal Kaya, "Gençliğimde metalciydim. Bir yandan da hep rap dinlerdim ama söylemekten utanırdım. Eminem'in bütün şarkılarını halen ezbere biliyorum. Deli gibi rap dinliyordum" dedi.

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Ali Atay'a: Görgüsüz! Olan var, olmayan var - Resim : 1

"KARIM AŞIRI YETENEKLİ"

Hazal Kaya'ya sosyal medyada övgü yağdıranlar arasında oyuncu ve yönetmen eşi Ali Atay da vardı. Atay, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Karım aşırı yetenekli" dedi. Bunu gören Hazal Kaya da iltifata "Ay bayılcam mutluluktan" yazarak karşılık verdi.

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Ali Atay'a: Görgüsüz! Olan var, olmayan var - Resim : 2

Ali Atay'ın Leyla ile Mecnun dizisindeki rol arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan, bu tabloya sessiz kalmadı ve "Görgüsüz. Olan var olmayan var" ifadelerini kullanarak esprili bir tavır sergiledi. 

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Ali Atay'a: Görgüsüz! Olan var, olmayan var - Resim : 3

"HAZAL KAYA'DAN ROMANTİK KUTLAMA"

Geçtiğimiz haftalarda evliliklerinin 2. yılını kutlayan çiftten Hazal Kaya, sosyal medya hesabından romantik bir paylaşıma imza attı. 

Eşiyle çekilen karesini Instagram sayfasında paylaşan güzel oyuncu "İlk tatilimizde çekmeyi akıl ettiğimiz nadir fotoğraflardan biri, en sevdiğimiz... Fotoğraf çekmeyi unutacağımız keyifte nice anılarımıza sevgilim! Sana çok aşığım. İyi ki evlendik" notunu düştü.

Ahmet Mümtaz Taylan'dan Ali Atay'a: Görgüsüz! Olan var, olmayan var - Resim : 4

Ali Atay ile Hazal Kaya, 2019 yılında nikah masasına oturdu. Mutlu bir evlilik sürdüren çiftin Fikret Ali adında oğulları bulunuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Mümtaz Taylan Ali Atay Hazal Kaya Leyla ile Mecnun dizisi Leyla ile Mecnun dizisi haberleri